• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

ja sie tylko witam i znikam :-p
Anisiaj az mi sie w glowie zakrecilo od tych eminotek :-D
Bobo zdania sa podzielone..budzic -nie budzic dziecko...ja moich nie budzilam i zyja...wychodze z zalozenia ,ze takie male jak chce jesc to da znac :tak::-D
pytalam tez polozna w pl a ona powiedziala mi to samo ;-)

milego dnia :)))

reklama
Bobo mi połozna w szpitalu kazała budzić do tej pory budze chociaz teraz ona sama sie budzi co 3 g na karmienie albo co 2,5 pozatym coraz mniej juz spi;-)Bo fakt jest chyba taki ze ile lekarzy i połoznych tyle opini

Dziendobry dziewczynki jutro moj sadny dzien wchodze na wage pierwszy raz od tygodnia, baaardzo ciezko jest mi sie przywyczaic do wazenia raz w tygodniu.

Moje dziewcze znowu mega grzeczne w nocy bylo ostatnie mleczko zjadla o 20.30 usnela o 22 chcialam jej wcisnac na sile cycka o polnocy ale sie nie dalo, obudzila sie dopiero o 6.30 na karmienie i przysnela jeszcze z nami do 9.

Dzoana jemy po kilka zoltek tygodniowo ale M po 8 dziennie chyba by wykitowal:-D on moze jesc od cholery bialka bo robi silowe cwiczenia 5 dni w tygodniu. Ja musze sie kontrolowac bo tylko biegam a nie chce sobie spieprzyc watraby, nerek.

anisiaj na partyzanta:-D:-D:-D

marta moim pannom nigdy cos takiego nie wyskoczylo wiec nie pomoge

bobo
ja budzilam przez pierwsze 2-3 tygodnie potem juz wolalam sie wyspac jak mialam szanse;-) ale moja na cyckowym mleku ktore podobno sie szybciej trawi

przynajmniej jak skończy 12 tyg, czyli koniec 3-go, od 4 m-ca Igi powolutku przesypiał noce, (tzn od 23-24) do 5-6 rano,

wiolka
ja się dodzwoniłam od razu do prokocimia jak szukałam info na usg bioderek,ale to może inny numer.

Chciałbym wszystkich ostrzec przed sklepem „Littlebaby.pl” !!! To oszuści i przekręciarze. Nie mając towaru przyjmują pieniądze, potem towaru nie dostarczają i zmuszają człowieka do rezygnacji z zakupu, a pieniędzy nie oddają. To najgorszy sklep w internecie o jakim słyszałem. Nie wierzcie im w ani jedno słowo z maili bo ich jedynym celem jest przetrzymanie Twoich pieniędzy. Ostatnie co usłyszałem to, że mam czekać w kolejce na zwrot pieniędzy – to kpina. Trzy razy prosili mnie o przesłanie oświadczenia, które już mieli od kilku dni. Tragedia !!! W dniu dzisiejszym wysłałem na policję zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Będę na bieżąco dawał znać jak się sprawa rozwija. Chodzi o zamówienie nr 10012091 z dnia 30/10/2012 na kwotę około 500 zł. Jarek Nowicki 601284290.

reklama
Marta ja tez nie pomoge bo nigdy czegos takiego nie widziałam:no: Kazda mama ma chyba własny patent opracowany dla swojego malucha:tak:u was tez tak piździ?:baffled:ja myslałam ze w nocy mi dach zerwie:nerd: Scoti a ty może byś nam kochana wrzuciła zdjecia jakieś twoich księżniczek ?:sorry2::-p:-) Bietka na ogólna rejestracje tez sie dodzwonilam a musze sie dodzwonic na neurochirurgie gdzie jak wbijam wewnetrzy albo centrala mnie łaczy to tylko sygnał jest i nikt nie odbiera

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry