• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bobo nie budze ostatnio przespala 9 godzin bez jedzenia dzisiaj 10. Tylko po takiej nocy nadrabia i je co 2 godziny przez reszte dnia. Za 2 tygodnie przyjdzie pielegniarka to zapytam co radzi i sprawdzimy czy dobrze przybiera.

reklama
jestem byłam u pediatry kazała mi to smarowac spirytusem i mówiła że to taki czyrak- czy jakoś tak później wpadne

bobo ja nie budze małego na jedzenie

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane,
ja się dziś wzięłam za porządki, odmówiłam wczoraj tej opieki, dziękuję Wam za wsparcie i dobre rady bo już nie wiedziałam co robić a nie chciałam tylko M pytać o zdanie :)
Marta mi to też wygląda na czyraczka

powiedziałam że przemyślałam sprawę i że 10 zł to jednak za mało za dwoje dzieci doliczając do tego moje dojazdy i dpołatę w przedszkolu ( bo w przedszkolu się dopłaca za każde pół godziny) i jeszcze u Wiktora musiałabym płacić za obiady których i tak nie jadł tam nigdy ( w tamtym roku chodził na stołówkę) Będę szukać dalej, wiesz Bobo, gdyby to chociaż było w pobliżu to może bym to jeszcze rozważyła a tak to kupa kasy i czasu na dojazdy...
Marta wygląda jak czyrak tylko ja nigdy czyraka nie widziałam u niemowlęcia, to jest takie grudkowate i ma stan zapalny wokół?

evel znajdzie sie cos napewno :) i dobrze ze im odmowilas.

ale moja julka dzis ma pierdzenie . caly czas mi melodie wygrywa haha.

pozniej wlece dziewczynki moje

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry