• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
a my bedziemy miec ta sesje a mala ma jeszcze pepek :( kurde ciekawe kiedy jej w koncu odpadnie? ostatnio poona jak byla i jej robila ten pepek to mowila ze juz niebawem powinien odpasc no ale skubaniec sie trzyma jeszcze :(

bietka prawie, mam tylko lekko zmieniony głos po katarze, ale maks jutro powinno być ok :)

specjalnie dla Ciebie, siostro:-):-):-):-):-):-):szok::szok::szok::szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::happy2::rofl2::-p:zawstydzona/y::-(:szok::-D;-):baffled::baffled::baffled::happy::happy::happy::happy::happy::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::-(:laugh2::angry::rofl2::crazy::no::-p:zawstydzona/y::wściekła/y::blink::sorry2::happy:

bobo, pępek uparty jak Julka, nie chciała wyjść, to pępek nie chce odpaść ;)

anisiaj hahaha ale porownanie :)))))) no ale to prawda pepek tak samo uparty jak juliska hehe :)
bietka powiedz mi Kochana bo moja julka spala dzis w nocy i nie budzila sie co 3h na karmienie. to zle ze tak spi?

bobo wiesz co z jednej strony super fajnie - ale z drugiej, ja bałam się spadek cukru w organizmie spowoduje to że się nie obudzi... wiesz takie maleństwo powinno jednak jeść co 3 godz i budzić się raz w nocy. Nie chcę Cię straszyć absolutnie... po prostu obserwuj ją... jak jej nie potrzeba w nocy jedzenia to OK. Jak sobie taki rytm ustali to fajnie... ale Igi do 4 m-ca jadł w nocy.
Ale teraz jak czytam.... to dzieci mogą mieć przerwę - od 24 do 6 rano- kurde zgłupiałam już.

anisiaj no poprawiłaś się :-D

Ostatnia edycja:
Bobo na ogólnej rejestracji odbierają a jak mnie połączy na poradnie to ku...wa konie dzwonilam w starym roku żeby Naastke umówić ale teraz doszła Julita i chciałabym załatwić obie wizyty za jednym razem zeby tam nie jeździć po kilka razy:angry:ide zrobić sobie śniadanie bo dziś jeszcze zjeść nic nie zdążylam ja budziłam Julite na karmienie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry