• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam sie z rana.
Wczoraj juz nie weszlam, bo zaczytalam sie w ksiazce Calilli Lackberg i nie moglam sie oderwac, a pozniej zasnelam i obudzialam sie o 4.
Anisiaj, zdecydowalas sie na tego tradycyjnego rogala? Dobrze zrozumialam? Daj mi znac czy jest ok, ja uwielbiam spac wysoko i jeszcze zaplatuje sobie koldre wokol nog:-D
Bietka, ja jestem jakas dziwna, bo ja owsianke lekko sole:-) na slodko je moj pan maz;-)
Scoti, kurcze mi by bylo szkoda wywalac tyle zoltka codziennie. Jakby nie patrzec jest bogate w substancje odzywcze.
Szostkowa Mamo, kiedy masz testowanie?
Wiola, zycze zdrowka dla dziewczynek.
Milego dnia:-)

reklama
Dzień dobry :)

ja już po śniadaniu i pączusiu od męża :)

dżoanka - tak wzięłam tego tradycyjnego motherhood, bo on jest na tyle dobry, że potem jest przydatny do karmienia. po pierwszej nocy jestem bardzo zadowolona, cieszę się, bo byłam otulona jak dziecko i dobrze spałam. oczywiście boli mnie głowa, ale to już kolejny dzień, chyba ciśnienie jest marne.

bietka choruje? coś przegapilam?

wczoraj biegaliśmy po sklepach, ja sobie nie kupiłam nic, nawet staniki były już tak przebrane, że albo najmniejsze albo największe rozmiary. za to m sam nie wiedział na co się zdecydować, faceci to mają fajnie na tych wyprzedażach - wszystko spokojnie obejrzą, nikt się nie pcha, nie ma tłumów. w reserved są mega promocje, więc bierzcie mężów na zakupy ;)

a mi zostają zakupy przez net.

miłego dnia wszystkim :)

hejka:)

ja jak zwykle co dzień ostatnimi czasy nie mam czasu na nic, hmmmmmmmmmmmm ciekawe co to bedzie jak wróce do pracy :baffled: wtedy to już sie Wami pożegnam :-p

Dziś musze trochę ogarnąc mieszkanko i cos na obiad wyczarowac :tak: tylko co hmmmmmmmmmmmmmmm

Bietka nie strasz mnie tutaj ze albo sie jest albo nie jest :-p:-):-D chybą wątki Ci sie pomyliły :sorry2::laugh2::rofl2:

Anisiaj ja tez sobie kupiłam na poczatku ciązy rogala i rewelacja do dziś go używam, jeśli chodiz o karmienie to mi sie on nie sprawdził bo jest za duży i cięzko było mi go ułożyć lepiej spawdzał mi sie ten mniejszy na pas. Ale do spania rewelacja nawet jak już w ciązy nie jestem.

hej dziewczynki moje:))

Ja się nawet wyspałam Kuba obudził się dopiero o 6 na jedzenie:))

Musze posprzątać ale nie mam dużo bo wczoraj wieczorem posprzątałam:))

Bietka jak się dziś czujesz????

Anisiaj ja jak dziewczyny domagam się zdjęcia brzuszka!!!!!!!!!!!!!

Anaber zaglądaj częściej!!!!!!!!!!!

Dzoanko miłego dnia w pracy:))

anaber - mówisz, że do karmienia się nie sprawdził? zobaczymy jak będzie u mnie. Ty tutaj nas nie strasz, że odejdziesz, bo my same Cię wywalimy jak będzie trzeba ;) nie będziesz nas czytać na partyzanta ;)

aga - ups, zapomniałam wczoraj. popołudniu dodam :)

marta - hm, nie ja nie pomogę :(

Anisiaj
images
bede z ukrycia :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber, tylko jak odejdziesz to pozniej nie pros, zeby Ciebie spowrotem zapraszac:-P;-)
Marta, ja tez nie pomoge. Ja nawet ze swoimi pryszczami sobie nie radze;-/
Anisiaj, wspolczuje bolu glowy. Rozumiem, ze nie bardzo mozesz cos wziac przeciwbolowego?
Aga, na szczescie niewiele mi zostalo do 14:-)
A ja mam od rana bol jajnika jak na owulacje tylko, ze mi blizej do @ niz owulki:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry