• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Na pierwszy ogień może pójść skalpel. Najwyżej za jakiś czas przejdziemy na killera.
Zmykam na obiad, będę później

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka,

justi jakie piękne suwaczki, skąd masz takie ładne - ja też chcę :-)

justi, dzoanka chciałabym z Wami ale u mnie 13 w grę nie wchodzi, a po drugie miałam 3 podejścia do ewy (mam jej ćwiczenia na lapku) i nie dam rady - jej mowa... mnie usypia, a ćwiczenia są takie statyczne, czekam na zumbę na kinnecta. A jak nie to już koniec - trza ruszyć dupsko na siłownię- fitness.

anaber co się dzieje ??? :-(wiesz że jak coś - czekamy na g, :*

6 mamo jak tam m po rybach, zrelaksowany?? posprzątał ? hehehehe

marta
i jak ?? naradziłaś się z m co do ciasta?

przyjechała do mnie mama, byłyśmy na spacerku ale wieje i sypie śniegiem - zima przyszła w styczniu :-D posiedziałyśmy przy kawie, mój m z moim tatą oglądali biegi narciarskie, justyna wygrała :))) pojechali, obiadek i włączyłam sobie sagę zmierzch na lapku, położyłam sobie młodego na brzuchu i nim minęło 20 min zasnął :) hehehehe odłożyłam delikatnie do łóżeczka... śpi... hahahaha
idę prasować ............ :-(

Ostatnia edycja:
Ale tu cisza ....
Justi suwaczki piękne ;-)
Bietka zastanawiamy się nad restauracją wiesz bo okazało się ze nasz stół duży który jest w piwnicy zepsuty i dupka nie mamy gdzie gości usadzic i m jutro bedzie do restauracji dzwonił. Oni tam dają ciasta a tort zrobi mi moja koleżanka super piecze na nk ma zdjęcia. A tort chcemy taki : tylko że z napisem Oliwier
Zobacz załącznik 528392

Bobo Oli wklaśnie zasnął w bujaczku m mówi ze to najlepszy zakup był

marta a gdzie chcecie w jakiej restauracji robic? slysxalam ze na wichrowym jest jakas kanjpka tania i dobra ale nazwy nie pamietam. my bedziemy w santosie robic bo to zaraz obok kosciola mamy

marta ładny tort, my płaciliśmy 80 zł za osobę ze wszystkim (tzn u mnie nie było alkoholu, tylko kupiłam butelkę wina, po lampce do obiadu)
bobo dałaś teściowej przepis na kuraka, niech rozszerza asortyment :-D:tak::-) u nas jesień była wczoraj, dzisiaj zima

idę układać wyprasowane pranie ;)

reklama
znalazłam jeszcze 2 inne i tam jest 60zł za osobe jutro dzwonie
Betka u nas nikt nie będzie pił tylko m z moim szwagrem bo tak ja kierowca, siostra kierowca, siostra m w ciąży i kupimy tylko 2 flaszki pewnie i tak zostanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry