• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta bo liczylam kogo zaprosic i chce zaprosic dziadka m a oni mieszkaja z ciotka i m powiedzial ze ciotke i kuzynke z narzeczonym tez bo inaczej nie wypada. nosz kuzwa ja robi przyjecie male a nie wesele zebym zapraszala ciotki i kuzynki. i sie obrazil i sie nie odzywa osiol jeden :wściekła/y:

Bietka, wzięłam ze strony slub-wesele.pl :-)
My chrzciny robiliśmy u teściów, mają duży dom. Ja i mama m gotowałyśmy, jakieś przystawki, ciasta, tylko tort zamawiałam. I też nie było dużo osób. Tylko że u nas chrzciny było o 12, a jak są chrzciny o 18, to wiadomo, że i posiedzenie krótsze:)
Marta, widziałaś? https://www.babyboom.pl/forum/poznan-f197/darmowa-sesja-zdjeciowa-63061/

Ostatnia edycja:
powiedzialam mu ze to nie wesele i nie mam zamiaru prosic ciotki. jak jego ciotke zaprosze to i moje ciotki wypada a ja mam ich troche. powiedzialam mu ze w takim razie nie chrzcimy malej bo ja nie mam zamiaru zapraszac calej rodzinki. walnal focha ale juz mu przeszlo ii robi kolacje hehe:)

reklama
Bobo hehe może m ma jakiś grosz na boku i chce impre na pół Poznania zrobić.
Marta torcik śliczny!!!
Bietka m zrelaksowany i owszem,ale nie sprzątał,ja musiałam,ale jak wrócił to mi usługiwał i obiad podał i takie tam.

Dziewczynki mój syn za tydzień ma studniówkę i ja wam mówię,że będzie to wielki niewypał.A twierdzę tak dlatego,że wcześniej ustalony termin i miejsce zabawy został zmieniony bez konsultacji z rodzicami i radą rodziców,a przynajmniej z przedstawicielami,a ja jestem przewodniczącą rady rodziców!!!Miałam za zadanie znaleźć DJ,znalazłam za rozsądną cenę,grałby za 900zł od 18 do 4 rano i dłużej,ma ze sobą profesjonalne oświetlenie,nagłośnienie,dekoracje i maszynę do produkcji dymu.Okazuje się,że jest jakiś inny,miał być zaproszony przedstawiciel rady rodziców czyli ja i nic nie wiem,normalnie czeski film.Mój syn też jest zły!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry