Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
6mamo ja tez bede robila w domu salon mamy wielki jest gdzie siedzieć wiec szkoda nam sie włóczyc z dziewczynkami po restsuracjach pomoc tez bede miała a wiem jak jak wygląda taka impreza od kuchni bo u Nastki na urodzinach mialam 20 osób rok temu i sama wszystko przygotowywalam oczywiście całą impreze prawie w kuchni siedziałam ale dałam rade to co to chrzciny na 13 osób:-)plus dzieci.To ktos bez twojej wiedzy pozmieniał wszystko?
Marta tort bardzo ładny;-) Bietka acha ja myslałam ze móimy otermomixie tym który teraz sprzedaja ktory wszystko robi...to ci sie nie dziwie
u nas pieknie pada śnieg doczekałam sie w końcu
:-)
wiesz jak teściowej - nie dotykać lepiej 
miejmy nadzieje ze wszystko sie jakos uda i bedzie im sie podobalo pomimo wszytko
Bietka to lepiej oddaj bo jeszcze tesciowka wpadnie na pomysl ze jak tobie pozyczala to przeciez robil wszytko a teraz nie robi
ja od swojej tesciowki zadnych sprzetow nie pozyczam od tej zarazy bym i tak nic nie chciala
Bietka,Justi zaszalayscie z tymi suwaczkami no no no:-)