• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
nie mam terminu bo mam PCOS i mój @ żyje własnym życiem ... czasem mam trwający 14 dni .. czasem nie mam wcale przez 2-3 miesiące... regularny jest tylko przy pigułkach ..
teraz np mam od 6 dni plamienia za dzień dwa zacznie się @ i 7 dni krwawienia plus 5 dni plamienia... masakra niesamowita....

Dzień dobry
Ale macie produkcję od rana
Ja zawiozłam dzieci do szkoły i byłam u przyjaciółki na kawce
Bobo za jutrzejszą wizytę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aneczka cudeńka no i GRATULACJE
6 mamo miłego dnia
Wiola u nas piękna pogoda a to według prognoz dopiero początek
Bietka miłego spacerku

Ostatnia edycja:
Jestem i ja to poranne wożenie Igora do przedszkola mnie wykańcza :baffled: ale M musi jeżdzic na 6 rano bo przyszły tydzień chce zakmnąc interes abyśmy mogli wspólnie spędzic trochę czasu. także cos za coś a serce by mi pękło jakbym musiala o 5:15 Igorka z łóżka wyciągać dlatego teraz na mnie spoczywa :nerd:

szybko musialam sobie kawe zrobic i wcinam krówki :zawstydzona/y:

jeszcze dziś się dowiedzialam,ze na dzień mamy i taty moje dziecko bedzie wilkiem no i oczwiście samemu trzeba zrobić strój i maskę . rewelacja poprostu uwilebiam takie robótki ręczne :baffled:

anaber na necie sa gotowe szablony masek i jest maska wilka bo sprawdzlam hihi :) wiec wystarczy wydrukowac i pomalowac i juz a co do ubioru to ubierz go na szaro czy na brazowo i tylko ogon zrob i mu doczep do spodenek czy rajstop i tyle :) nie ma co za bardzo wydziwiac bo moze wyjsc jeszcze gorzej hihi
marta gdzie sie podziewasz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry