• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry

wstałam ... och ale dzisiaj pospałam. SZOK :szok:

wiolka miłego dnia i obyś wszystko załatwiła - u mnie też piękna pogoda, weekend majowy ma być 27-29 stopni.
justi świetne to joemonster. :-)

aneczkaa nikt nie prawa krytykować, nie ważne czy cc , czy naturalnie, jesteś mamą i liczyło się dobro dziecka. Nie przejmuj się w ogóle takimi ludźmi... co to za podejście, że niby co jak nie cierpiałaś 16 godzin, to jesteś gorsza????? :angry:
nie mogę tego zrozumieć !!!!

marta
gratulacje dla koleżanki, wow 4 kg, ładna dzidzia :)

Ostatnia edycja:
to i ja sie witam zaraz ide wszamac jakies sniadanko

justi sama prawda i dodalabym jeszcze pare punktow od siebie:-p

nie zalamujcie mnie z ta pogoda u nas w dzien nawet 10 stopni nie ma a leje juz od 2 tygodni i nie zamierza przestac:-(:-(:-(

Mam nadzieje ze w maju przez ten tydzien w niemczech sie troche wygrzeje.....

dzięki Bietka , właśnie dzięki takim ludziom miałam depresję poporodową ... i już się z tego wykaraskałam i znów ktoś mnie atakuje .. ehhhh... szkoda słów...

Pochwalę sie Wam jako pierwszym .. tylko tfu tfu żeby nie zapeszyć ... pewna galeria zaproponowała mi współpracę i chcą moje szkatułki itp wziąć w komis :D jejku jakby wypaliło to byłabym przeszczęśliwa !!! bo nie chcę wracać do mojej starej pracy ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry