• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hey , dzień dobry !!!

nie dostałam , okazalo się że facet mnie źle zrozumiał i myślał że będę czekać na papier ryżowy z pszczółkami jeszcze ... wczoraj wszystko wyjaśliliśmy więc dziś lub jutro powinnam wszystko dostać ....

Wczoraj zrobiłam mamie słoik do kawy (po kawie Davidoff) i wazon w jeden wzór .. wymyśliła że chce wszystko w róże hihi

Jestem i ja, coś dospać nie mogę w nocy dostałam mmsa ze zdjęciem, moja kumpela urodziła ale przez cc bo po 16 godzinach miała nadal 5 cm rozwarcia a mała była już wyziębiona... Jest duża waży prawie 4 kg i ma 55 cm :-D

Witam wszystkie i życzę miłego dzionka u mnie dziś słonko ;-)

Wiolka no to mamy wiosnę z latem - w końcu :-D ja też się ciesze że urodziła ale tak się bałam o nią, bardzo cierpiała bo miała bóle parte, krwawiła i tylko 5cm rozwarcia ale udało sieę

Marta-ja jak byłam do porodu z nastką to mialam mieć planowaną cesarke po długim majowym wekendzie ale w wekend mąż przyjechał i wyciągnął mnie na spacer koło szpitala bo było pięknie on pojechał do domu a ja wieczorem 3 maja dostałam skurczy co 5 minut a najlepsze było to że rzadnego lekarza który mógł wykonać cięcie nie było pojechali do domów zostal lekarz syżurny bo cesarki mieli rozplanowane i musialam na nich czekać od 20 do 4 rano skurcze mialam silne ale nie miałam wogóle rozwarcia

Marta gratulacje dla koleżanki !!!!!
mi się ostatnio głupio zrobiło bo narzeczona kolegi , którą ostatnio miałam okazję poznać naskoczyła na mnie że co ja wiem o rodzeniu !! ja pojęcia nie mam i nie powinnam sie wypowiadać ...
normalnie uderzyła w mój czuły punkt... bo co ja za to mogę że nie mialam żadnych objawów porodu ??? cc nie było moim życzeniem tylko koniecznością bo byłam 2 tyg i 2 dni po terminie....
i mówią że nie ma terroru wśród matek ...
na mnie nawet sprzątaczka w centrum handlowym się darła że nie karmię piersią ... prawie się popłakałam a ja zwyczajnie nie mogłam karmić ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry