• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wiem że jest taki program co się w nim leją Gery Springer Show wezmę po prostu program i spiszę bo nc nie wymyśle... już napisałam na fb czy ktoś zna takie programy ale nie wiem czy mi odpiszą hi hi hi

reklama
marta ja mysle ze moze napisz o tych bajkach co sa z przemoca teraz ich mnostwo co ten ma wieksza moc i zabija tamtego o filmach ktorych jest ciagle zabijanie itp. dobrze mysle? no a Jerry Springer to masakra hihi

Anisiaj-wiem że nie chcesz iść do szpitala i wcale ci sie nie dziwie trzymam mocno kciuki i życze powodzenia bo nic więcej zrobić nie mogę:tak:Mam nadzieje że szpital jednak okaże sie najlepszy

Jestem i ja kurcze wkurzyłam się :wściekła/y: bo ostatnio z tych próbnych egzaminów nie zdały 3 osoby i kurde dziś sie dowiedziałam,ze 9 i 16 maj mam jeszcze raz próbny egzamin poniewaz te 3 osoby musza zaliczyć i jestem :wściekła/y:

kurcze chyba sie nie skupiłam jak czytałam, bo nie wiem co mam napisac :eek: czarna dziura hmmmmmm skleroza :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry