• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dziewczyny powiedzcie mi jakie programy telewizyjne emitują dużo przemocy... ne chodzi tylko o filmy ale programy, bajki itp.... musze wpisać do pracy to a nie mam pojęcia co młodzież teraz ogląda

marta ja nie mam pojęcia co młodzież ogląda, ale we wszystkim jest przemoc !!!
istnieją jeszcze jakieś programy TV dla młodzieży? ja mam wrażenie, że wszystko to seriale ...

marta ja tez nie mam pojecia :(
natomiast jakis czas temu ogladalam jakis program i zrobili tam eksperyment. podzielili dzieciaki na dwie grupy jednym dali gre komputerowa jakas fajna o normalnej tematyce natomiast tej drugiej grupie dali gre taka co sie strzela zabija itp. no i w czasie jak oni grali to wywywkowo brali ich niby na rozmowe jak im sie gra podoba itp tak ogolnie o *******ach i w tym czasie prowadzacy te rozmowe celowo zrzucal z biurka kubek z dlugopisami. i chcieli zobaczyc ktorzy chlopcy bede bardziej skorzy do pomocy czy Ci co grali w strzelanke czy Ci co grali w gre normalna. No i okazalo sie ze chlopcy co grali w strzelanke nie byli skorzy do pomocy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry