• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anaber-gratuluje syneczka:-) Anisiaj-jesli innego wyjscia nie ma to musisz to przetrzymac moze poszukaj szpitala który ma dobra renome zeby sie nie rzucic na głeboka wode i miec dobra opieke przynajmniej miłą:sorry2: Bietka-każdy ma inne pokłady energi ja mam czasami taki dzień że nie dam rady funkcjonować jeśli sie nie przespie a czasami mam duzo energii i jakos daje rade:tak: Gosiulek nie mam pojecia pewnie zalezy tez w jakim rejonie u nas moga brac inaczej niz u was Tam gdzie miszkaja moi rodzice był straszny wypadek powiem tylko ze to mała wies gówniarze bez prawka na motorze bez hamulcy wygrzmocili w samochód tico który zmiażdzyli razem z młoda listonoszka za kierownica ich zabrał helikopter do szpitala ją karetka ja bym tych gnoi nieodpowiedzialnych dobiła na miejscu zero wyobrazni:wściekła/y:dobrze ze dzieci na poboczu nie było:no:

Gosiulek u nas kładzie płytki wujek także wiesz... nie pomogę

Moja koleżanka właśnie rodzi od 9 rano kurcze a ja czekam z telefonem ponoć się męczy i mam tylko 4 cm rozwarcia

jestem dziewczynki :)
zajelam sie pisanie magisterki i jakos to idzie rewelacji nie ma ale zasze kilka stron do przodu. co do samopoczucia to bez zmian. cyce mnie bola badziej i brzuch takie jakby skurcze mialam tak w poprzedniej ciazy i lekarz mi powiedzial ze to normalne ze sie macica poszerza. czekam na piatek jak na zmilowanie. maz jest spokojny bo wie ze bedzie dobrze a ja ehhh szkoda slow. dziewczynki powiedzcie mi co byscie napisaly w tym rozdziale : znaczenie czasu wolengo dla uczniow i sbosob jego zagosopodarowania. juz probuje na rozne sposoby to wziac i nie wiem jak haha.
anisiaj Kochana szyjka mocno Ci trzyma dlatego nie chce nic sie ruszyc tak bylo tez u mnie
gosiulek nie wiem ile za plytki ale my za panele placilismy ok 250zl ca caly pokoj ok 17m
marta a Ty ile masz jeszcze do napisania? oprocz rozdzialu tego juz po badaniach.

Właśnie dostałam wiadmośc że po 12 godzinach ma nadal tylko 4 cm i zaraz będzie mieć cesarkę, ja tu sie stresuję jakby to ja tam leżała
Bobo ja cały dzień też skrobie pracę skończyłam metodologię teraz tylko rozdac ankiety i 1,5 rozdziała do końca

wiolka - ja mam skierowanie do najlepszego szpitala, co nie zmienia faktu, że nie chcę tam jechać...co za pech, tydzień temu plamiłam, a teraz nic wrrrrr

u mnie jest mama, więc wybaczcie, że mniej piszę

reklama
marta ja chce te literaturowe jak najszybciej skonczyc zeby szybko zrobic te ankiet i na koniec maja chce to skonczyc mam nadzeje ze mi sie uda hihi :)
no i zadna mi nie powie co mysli na ten temat co podalam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry