• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo kurde nie wiem jak Ci pomóc, w sumie ja bym opisała wszystko co mi przyjdzie do głowy w tym rozdziale, ale wiem że to nie jest artykuł tylko praca naukowa, więc ... :-( nie wiem jak Ci pomóc ...

anisiaj jutro się Tobą zaopiekują :*

wiolka okropny wypadek, ja nie lubię motorów w ogóle... ehhhh ja rozumiem, że młodość ma swoje prawa ale trochę wyobraźni

Jestem,jestem tylko wredna @ daje mi popalić i boli jaki nigdy dotąd,a i leci jak z kranu odkręconego na full.
Anaber gratuluję synusia,już nie długo i będziesz go tulić w swoich ramionach.
Anisiaj szkoda,że będziesz musiała mieć wątpliwą przyjemność bycia w szpitalu,wiem co czujesz i współczuję ci,ale trzymaj się:tak:!

bobo przyszło mi do głowy, żeby opisać np dwa rodzaje zagospodarowania czasu... ten pożyteczny ( rodzice, szkoła, zajęcia dodatkowe) i ten mało pożyteczny - komputer i lenistwo. aaaaa znaczenie dla uczniów ma OGROMNE - bo każdy chce mieć go jak najwięcej :-)

bietka no jak ladnie :) super pomysl mi podalas :) dziekuje Kochana:) moze napiszesz to za mnie hihi
dziewczynki boalo was pod zebrami na poczatku ciazy? ja dzis mam takie bole od czasu do czasu jakbym kolke miala

Ostatnia edycja:
reklama
bietka no w wysokiej ciazy to nie dziwne ale ja sie dziwie dlaczego mnie tak kluje pod zebrami? przeciez fasol jest za maly zeby pod zebrami kul :((
bietka a na jaki temat pisalas?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry