• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
wróciłam, padnięta.... normalnie moja koleżanka ( 36 tydz. ma więcej siły niż ja )
no, ale jakaś rozrywka :-)
teraz będę odpoczywać :)

anaber ja nie byłam w 28 tyg. wizyty mam co 4 tygodnie, akurat byłam 25 i 29 tydz. - więc w 29 tygodniu ważył 1,5 kg ( dokładnie coś ponad 1400 gram)
gratuluje synalka :-)

anisiaj
mi płeć obojętna, byle zdrowe... ja mam młodszego brata - niestety nie mogłam się zakochiwać w jego kolegach :cool2:

aga1402 :zawstydzona/y: przepraszam !!!! już będę pamiętać :-)

wiola
na teśiowe nie ma rady - olać i tyle... wiem ile Cię to nerwów kosztuje... ehhhh szkoda słów :cool:

scotland super odśpiewane sto lat :) jest słodziutka

Ostatnia edycja:
Jestem i ja po pracy i z kawusią pod ręką.
Bobo, bo będzie do odtańczenia karniak
Scoti, sto lat odśpiewane na 5+
Anaber, gratuluję synka. Rozumiem, że wymarzony:-)
Anisiaj, trzymam kciuki, może do jutra jeszcze będzie jakaś zmiana:-(
Mam dwóch starszych braci, z jednym jestem bliżej z racji mniejszej różnicy wieku. Jak byliśmy mali to laliśmy się aż huczało, ale na koloniach bronił mnie przed wrednymi koleżankami. NIestety nie miał kolegów, którzy wpadliby mi w oko;-) Teraz bardzo się wspieramy nawzajem, chociaż czasami dochodzi do spięć, bo oboje jesteśmy cholerykami. Najstarszy brat ma zespół Downa, więc między nami jest inaczej, poza tym jest dużo starszy ode mnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry