• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta - my też się tłukliśmy jako dzieci, a potem i teraz to więź nie do opisania. No i moją pierwszą wielką miłością był przyjaciel brata, jak kopnął mnie w dupę po 2 l, to mój brat zerwał z nim wszystkie kontakty :)

aneczka, wiolka - był kiedyś taki film "Szefowie wrogowie", w który 3 facetów chce zabić swoich 3 szefów. Myślę, że "Teściowe wrogowe" też byłby hitem
a wiesz że jak mi odcięło neta i bez uprzedzenia zniknęłam to moja psiapsióła z Anglii myślała że zatłukłam teścia i mnie zamknęli ??? heheheh więc coś w tym jest :)

reklama
anisiaj ja tez mam brata starszego ale o 5 lat i w dziecinstwie żyliśmy jak pies z kotem masakra, poźniej zakochiwałam sie w jego kolegach ale nikt na mnie uwagi nie zwaracał bo jak oni chodzili do 7-8 klasy to ja do 2-3 i byłam smarkulą. Takze łzy milości musiąłam wylewac w poduszkę. Poźniej mielismy troche przepraw ale teraz jest dobrze i jak się spotykamy to wykorzystujemy to na maska bo widzimi się 2-3 razy do roku bo mieszka w anglii. Teraz ma dwie córeczki martynka urodziła się w marcu i to nas jeszcze bardzie zbliżyło. :-) chociaz jesi chodzi o bratowa to są jeszcze momenty gdzie czasem krzywo patrzymy :)

Anisaij to na prawdę super brata masz :tak: moja siostra jakby Ci tu napisać ma zupełnie inny charakter niż ja ona zawsze twierdziła że jeśli ślub to tylko z rozsądku ... a ja zawsze stawiałam na miłość
Aneczka daleko nie masz to zapraszam do mnie na kawkę ;-)

Witam
Wiola brak słów na teściową ja ze swoją nie utrzymuję kontaktów, nawet nie wiedzą ze jestem w ciąży
Anisiaj fajnie ze jesteś
Dzoana miłego dnia
Bietka czuję się pominięta :))
Bobo jak się będziesz tak zamartwiać to jeszcze ściągniesz na siebie jakieś nieszczęście musisz myśleć pozytywnie i pamiętaj że my tu jesteśmy
Anaber &&&&&&&&&&&&&&&&&& za USG
Scoti WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
A ja od wczoraj czuję jakieś bąbelki w brzuchu i jestem pewna że to to:-D

Ostatnia edycja:
Aga ja bąbelki tez czuję ale jak na bok się położyłam to mnie coś tam kuło to możliwe ze dzidzia się tak ułożyła że mnie żgało ?

Ja brata nie stety nie mam ale moja mama ma 10 cioro rodzeństwa a każda ciocia na 5,6 i 2 dzieci i one już tez mają swoje dzieci więc ja nawet nie znam wszystkich z pierwszego kuzynostwa heh....

Anisaij to na prawdę super brata masz :tak: moja siostra jakby Ci tu napisać ma zupełnie inny charakter niż ja ona zawsze twierdziła że jeśli ślub to tylko z rozsądku ... a ja zawsze stawiałam na miłość
Aneczka daleko nie masz to zapraszam do mnie na kawkę ;-)
heheh dzięki ale zanim dojechałabym autobusem do Poznania to odechciałoby mi się wszystkiego :)

kawa mnie pobudziła .. bo wylała mi się do łóżka i musiałam materac szorować.. znów karchera będę musiała wezwać do czyszczenia ...

Martuniu nie wiem czy w twoim przypadku to to wydaje mi się że to za wcześnie ty poczujesz bąbelki gdzieś za trzy tygodnie tak mi się wydaje,
Ja wiem czego się spodziewać bo ja już byłam w ciąży i wiem jak to jest w drugiej ciąży czułam ruchy już od 16 tygodnia a to jest moja trzecia ciąża

Aga nie wiem sama... a może jednak hi hi ;-)

Ja sie wzięłam za pisanie pracy mgr kurcze jeszcze 1,5 rozdziała i koniec - jak mi sie nie chce ! ale muszę skończyć do końca maja muszę się ogarnąć

Dziekuje dziewczynki moje za zyczenia jestescie kochane images.jpg dzisiaj coreczka spiewala mi rano tak slodko sto lat najpiekniejszy prezent na swiecie:-)

Anaber trzymam kciuki za wizyte &&&&&&&

bobo jestesmy tu dla ciebie kochana mozesz smecic ile wlezie kazdy cie zrozumie

anisiaj widzisz jakie my jestesmy uzalezniajace gorzej od papierosow:-)

marta suuuuuper brzusio ludzie juz poznaja ze jestes w ciazy??

reklama
Ja obeszłam na zakupy po sklepach pochodziłam odreagowałam troche teścia moja wczoraj zanim pojechała to do ciotki powiedziala żebym z nią nie zadzierała:-Dwariatka stara szkoda że mi tego w twarz nie powiedziala chyba jej odwagi brakło dla mnie ta kobieta nie istnieje nie bedę zdrowia na taka idoitke marnować biore sie za sprzatanie i obiadek dziś u mnie krupniczek i placki ziemniaczane z gulaszem i surówką z bialej kapustki:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry