• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo ale dla czego czym się martwisz? opowiedz nam .... miałam CI pisać ze kupiłam wczoraj sobie te spodnie ale u mnie w chińskim sklepie po 24zł takie spodnie 3/4 z kieszonkami marszczonymi a w pepco były alladynki za 29zł
Anisiaj do mojej też podobna hi hi hi :-D

Hej dziewczynki :)

Ja już lepiej dolegliwości mineły ale tak troszkę dziwnie się czuję pewnie lekko osłabiona jestem. Dobrze spałam i to mnie postawiło na nogi.

Wiolka
kurcze współczuję Ci jaka to musi byc popieprzona baba aby kobietę w ciązy denerwować no masakra jakaś. brak słów człowiekowi. Kurcze Twój M powinien ją zjechać przy wszystkich z góry na dół.

Bobo weź sie nie wygłupiaj i wracaj bo bedzie lanie jak trza :tak:

aniaisj no czasem ta pogoda jest dobijająca.

dziewczynki ja dziś musze jechac na zajęcia i będę przejezdzać koło tesco jesli te kocyki będą po 8,50 chce któraś ?? :-) kolory sa : niebieski, rożowy, beżowy i biały taki może lekko ecru. Wyślę Wam i będzie taniej :happy2: wstawię Wam fotkę jak on wygląda i dajcie znac , tylko jak będę wysyłać to bym z tego kartoniku wyciągneła bo zmieści się jako list polecony. zaraz zrobie fotkę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anisiaj ja będę miała chłopa, Igora

marta
ja usłyszałam ostatnio, że sporo utyłam:wściekła/y: szkoda, że w 7 m-c nie wyglądam jak modelka :no:

bobo zawsze możesz przecież tu napisać wszystko, nie piszemy tylko o miłych rzeczach

dzięki anaber - kupiłam w tk maxx - nie wiedziałam, że będziesz miała takie zniżki w tesco :confused: kurcze przepłaciłam :szok: no trudno .... hehehehe :happy2:

wpadam do WAS popołudniu - miłego dnia :* :*

Ostatnia edycja:
aniaisj a umnie obstawiają na 90% chlopa i będzie Borys bo Igora już mam :-) moze dzisiaj coś więcej pokaże bo ostatnio cos mocniej kopie wiec moze się przekręciło :)

Dzień dobry !!!

Joweg &&&&&& :)
Scoti Zdrowia szczęścia pomarańczy !!!! Spełnienia marzeń !!

Kurcze Kuriera wciąż nie ma .... Może o mnie zapomnieli ?? dziś będę się przypominała ...

A miałam dziś kończyć już co najmniej 3 rzeczy ...

Poza tym nie
wiem co się dzieje ale jestem bez sił .. w ogóle nie daję rady dotrzymać kroku swojej córce...
Nie wiem czy witaminek mi brak , czy to przez pogodę tak okrutnie zmienną ... ale gdyby nie kawa nie przetrwałabym :)
Jak za rok młoda pójdzie do przedszkola to ja cały dzień prześpię !! o taaaaaaaak :tak:

Dziękuje wam Anisiaj zarąbiste cała ona z twarzy:-D to jest taka francowata pirania cieszy sie jak kogoś z równowagi wyprowadzi nie wiem jak można być takim człowiekiem:wściekła/y:ona jest wsciekła bo Andrzej ma kontakt ze swoim ojcem a ona sie z nim rozstała jak m był malutki przez lata mu kontaktu zabraniala a teraz odkąd nam sie dziecko urodziło to teść sam do nas przyszedł i mamy z nim świetny kontakt to wczoraj powiedziała mężowi że ma ojca ch...ja żeby go ochrzcić to go nie było powienien jej dziękować ż ona go ochrzciła co ona wogóle pier..... ja nioe moge takich rzeczy słuchać sama go sobie zrobiła z teściem a on jej ma dziękować że go mochrzciła przecież to był jej obowiązek wariatka:wściekła/y:i wypomina mu że teraz do ojca sie odzywa

reklama
Aneczka uda się ... najważniejsze to o tym nie myśleć
Wiolka jak czytam to co piszesz to mnie trzęsie na prawde co to za człowiek może ona sie w buszu chowała... mam nadzieję ze Cię nie uraziłam tym

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry