bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dziewczynki nie jest lepiej
dlatego nie chce tu smucic jak bede miala lepszy humor to napewno napisze . dziekuje ze o mnie pamietacie kochane jestescie
buziaki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wstawię Wam fotkę jak on wygląda i dajcie znac , tylko jak będę wysyłać to bym z tego kartoniku wyciągneła bo zmieści się jako list polecony. zaraz zrobie fotkę.
szkoda, że w 7 m-c nie wyglądam jak modelka 
kurcze przepłaciłam
no trudno .... hehehehe 

to jest taka francowata pirania cieszy sie jak kogoś z równowagi wyprowadzi nie wiem jak można być takim człowiekiem
ona jest wsciekła bo Andrzej ma kontakt ze swoim ojcem a ona sie z nim rozstała jak m był malutki przez lata mu kontaktu zabraniala a teraz odkąd nam sie dziecko urodziło to teść sam do nas przyszedł i mamy z nim świetny kontakt to wczoraj powiedziała mężowi że ma ojca ch...ja żeby go ochrzcić to go nie było powienien jej dziękować ż ona go ochrzciła co ona wogóle pier..... ja nioe moge takich rzeczy słuchać sama go sobie zrobiła z teściem a on jej ma dziękować że go mochrzciła przecież to był jej obowiązek wariatka
i wypomina mu że teraz do ojca sie odzywa