• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bobo - jeśli dojdziesz do siebie, czekamy. ale nie nastawiaj się źle, masz piękną betę. poza tym wybacz, ale rola cierpiętnicy hest teraz moja, więc Ty musisz zostać przy sprawdzaczu obecności ;)

gosiulku - może będzie krótka, u nas była maks 3 minuty (chociaż ja Cię rozumiem, bo też nie lubię)

a gdzie reszta?

reklama
dzoana - ja też tak mam z tymi zdjęciami, nie wiem czemu...a jak wejdę w ten album, to tych naszych zdjęć tam nie ma...nie wiem o co chodzi

anaber - odpoczywaj dalej kochana, trzymam kciuki za jutrzejsze usg :)

No własnie, juz nawet wchodzilam na ten profil co mi sie wyświetla. Ulżylo mi, że nie tylko ja tak mam. I dobrze, że z nami jesteś, a komentarze pod zdjęciami boskie:-D Jakby Kicia umiała mówic to pewnie to właśnie by powiedziała
Bobo, może jakbyś nam się wyżaliłato akurat bys sie lepiej poczula, co?
Anaber, ulżylo mi, że się lepiej czujesz:tak:
Ja juz bedę sie żegnać, bo jutro pobudka wczesna:wściekła/y: Slodkich snów, buziole w czółka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello Hello, dzisiaj nowy dzień:-D
Scotland,
WSZYSTKIEGO CO SOBIE ŻYCZYSZ,
DUŻO ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA, POMYŚLNOŚCI,
SATYSFAKCJI Z PODEJMOWANYCH DECYZJI,
RADOSNEJ CIĄŻY I ŁATWEGO PORODU
Z OKAZJI URODZIN

ŻYCZĘ JA - DZOANA

Bobo
, jak tam dzisiaj? Lepszy humorek?
czy mi sie wydawalo, że ktoś ma dzisiaj wizytę? Skleroza mnie dopada. Jakby co to powodzenia:tak:

reklama
Dzień dobry Scotland kochana zdrowia szczęścia spokoju spełnienia marzeń i czego sobie życzysz żeby sie spełniło:-) Niestety tak ślicznego torta jak dziweczyny wstawily nie umiem wstawić :zawstydzona/y: Moja córa do przedszkola pojechała więc do 14 mam spokój zaraz musze iść na zakupy wymyślić dziś coś na obiad Anaber-mam nadzieje że twój żołądek dzis da ci spokój i powodzenia na wizycie bo ty chyba dzisiaj masz bobo-nie świruj nam kobieto nie zamartwiaj sie zbierz sie w sobie i melduj sie szybciutko bo później będziesz obowiązkowo tańczyła

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry