• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj nie czytaj na necie takich bzdur bo później nie potrzebnie się martwisz zaufaj swojemu lekarzowi :tak:
Dzona nie mam pojęcia o co kamon
Anaber odezwij się
Bobo gdzie wsiąkłaś ?

Ostatnia edycja:
dziewczynki, przepraszam ale spałam chyba bedzie dobrze, biegunkę jeszcze mam ale już nie tak często, nie wymiotowałam, troche jestem osłabiona, ale temp. nie skoczyła cisnienie tez mam dobre więc sie wstrzymam, troszkę sie przespałam i teraz poszlam pod prysznic bo taka klejąca sie czułam. Piję duzo herbatki jutro około 12 jade do szpitala na to usg więc wszystko powiem lekarzowi. myślę ze powinno być dobrze. Dziekuje Wam za troskę kochane jesteście :*

dzoana - ja też tak mam z tymi zdjęciami, nie wiem czemu...a jak wejdę w ten album, to tych naszych zdjęć tam nie ma...nie wiem o co chodzi

anaber - odpoczywaj dalej kochana, trzymam kciuki za jutrzejsze usg :)

reklama
Bobo musisz myśleć pozytywnie , ja nie rozumie czym ty się martwisz kochanie na pewno wszystko jest dobrze a do piątku jeszcze troszkę czasu jest, beta ci pięknie rośnie nie martw się bo nie ma czym:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry