• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wiolka, Anisiaj u mnie taka brzydka pogoda i leje deszcze że się wychodzić nie chce :-( zaraz złapie doline przez te chmury
Anaber trzymam kciuki i czekam na wieści
Bobo jak tam już lepiej ?

scoti Kochanie wszystkiego najlepszego

urodzinowe009.gif

Najwspanialszych chwil w życiu i pięknych wspomnień.
Radości w każdym dniu i piękna w sobie.
Tego co można życzyć już masz, ale to co pozostaje jeszcze to wytrwałość i zdrowie.
Tego w tym tak szczególnym dniu nie można zapomnieć.
Sto lat Kochana :)))))

urodzinowe001.gif

dzień doberek :-)

scotland WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Zobacz załącznik 459072

bobo wracaj do NAS !!!! kochana wszystko będzie dobrze ... a z nami będzie Ci lepiej.

anaber dobrze, że już lepiej - trzymam kciuki za usg dzisiejsze :-)

anisiaj my jesteśmy uzależniające , cieszę się, że jednak wpadasz do nas.

dzoana, marta, scotland, wiolka, 6 mamo, joweg, justi miłego dnia

chyba o nikim nie zapomniałam

ja spędziłam wczoraj miły wieczór... dziś jadę z psinką na spacerek, a na 12 na kawę z koleżanką, więc pwnie zajrzę do WAS około 16.
Ale mnie dzisiaj boli kręgosłup :-(

Joweg-będziemy trzymały kciuki więc napewno jakoś będzie:tak: Anisiaj-głowa do góry kobiety nie smućcie sie ;-)u mnie pogoda taka sobie chłodno narazie niby wychodzi słonce a czy będzie ciepło to sie okaże my byliśmy wczoraj u cioci i oczywiście była tam teściowa z którą miałam ściecie jaka to jest pop.........na kobieta nikt mnie tak nie wytrąca z równowagi jak ona newrwicy od samego siedzenia w jej towarzystwie dostane:wściekła/y:

reklama
wiolka Twoja teściowa - DEMOTY

bietka, anaber - wybaczcie, że pytam, ale nie pamiętam (a może pamiętam, ale nie teraz...) znacie płeć Waszych Maluszków? Imiona wybrane?

bobo - jak u Ciebie? lepszy dzień?

Marta - trzeba było jej powiedzieć, że chcieliście to ukryć, ale zaliczyliście wpadkę przed ślubem i tak naprawdę jesteś w ciąży już ponad dwa lata...co za baba wrrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry