• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka ale pewnie jest jakościowo lepszy bo ten co ja mam to jest pewnie cienszy ale jest duży 155x120 i można na pól go złożyć, także spoko i nie jest tak ladnie wykończony w koronkę ja te co są na allegro. nawet nie wiedzialam,ze w tkmaxx maja takie rzeczy dobrze wiedziec a byłam tam ostatnio :tak:

Jak coś to wstawiam fotki :) normalna cena 49zł. ale jest bład w kodzie i nabija cenę 8,5 :-)

100_3009.jpg100_3008.jpg100_3007.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aneczka uda się ... najważniejsze to o tym nie myśleć
wiesz na razie nie myślę :) bo nie mamy jeszcze takiego parcia na malucha...
ale mimo wszystko czasem jak mam za dużo czasu to różnie się w tej głowie mojej układa :)

Ale Amelę uczymy już powoli kontaktu z dzidziusiami :)
Raz Tomek usiadł w fotelu bujanym z lalką niemowlakiem i Amela zaczęła się rzucać na niego - byłam przerazona a okazało się że ona chciała tylko usiąść obok i ucałować lalę :) słodka mała opiekunka :P

Marta-nie no cos ty mnie też tam gotowało jak matka może mówić do syna takie rzeczy :wściekła/y: m tylko na mnie patrzył kiedy wybuchne ale sie powstrzymał bo on sie z nią ściąl a ona rozmawiać nie umie tylko krzyczy odrazu przy wszystkich nie chiałam Nastki straszyć ale później sie jej odgryzłam bo ona tylko córusi pomaga tylko ją widzi i mówie przy wszystkich że moja mam pomimo że dorośli jesteśmy to jak coś bratu kupuje to mi tez albo mi ;pieniądze traktuje nas po rówmno bo tak robią prawdziwe matki a ktoś kto ma dwójke dzieci i tylklo jedno widzi to to nie jest dla mnie matka tylko pomyłka zagotowała wstała i wyszla

Marta-nie no cos ty mnie też tam gotowało jak matka może mówić do syna takie rzeczy :wściekła/y: m tylko na mnie patrzył kiedy wybuchne ale sie powstrzymał bo on sie z nią ściąl a ona rozmawiać nie umie tylko krzyczy odrazu przy wszystkich nie chiałam Nastki straszyć ale później sie jej odgryzłam bo ona tylko córusi pomaga tylko ją widzi i mówie przy wszystkich że moja mam pomimo że dorośli jesteśmy to jak coś bratu kupuje to mi tez albo mi ;pieniądze traktuje nas po rówmno bo tak robią prawdziwe matki a ktoś kto ma dwójke dzieci i tylklo jedno widzi to to nie jest dla mnie matka tylko pomyłka zagotowała wstała i wyszla
normalnie jakbyś pisała o moich teściach ..... bardziej o moim teściu !!! hehe

anaber - no to trzymam kciuki, żeby Borysek pokazał, co tam ma (albo Boryska;))

bietka - ale Wam super, że chłopak pierwszy :) to było moje marzenie, choć wiadomo, że zdrowe itp itd, ale ja mam starszego brata i cudownie wspominam zakochiwanie się w jego kolegach i to jak mnie bronił przed wszystkimi "na dzielni" ;)

aneczko - przed chwilą poszedł przelew:) spokojnie czekaj na Maluszka, ostatecznie ja, Ty i Dzoana możemy zaciążyć w lipcu i razem przeżywać mdłości, aż dziewczyny założą nowy wątek, na którym będą się nazywać Słoneczka (gwiazdeczki są już zajęte;)) i po jakimś czasie same znowu będą w ciąży i będą pisały o mdłościach ;P wredota mnie dzisiaj dopadła sesesese ;)

w lipcu ściągnę nam tutaj bociany - więc kto chce może się ze mną ustawiać;) jeszcze suonko będzie wtedy po ślubie, więc też się pewnie dołączy ;P

coś jeszcze miałam, ale zapomniałam ;)

Wiolka ja na miejscu Twojego m to nie wiem co bym jej zrobiła.... moja też nam nie pomaga, zawsze Asia (córunia) dostaje pierwsza i jak ona czegoś nie chce to wtedy idzie do nas... a jej kochana córunia wykształcona nie rozmawia z biedniejszymi ludźmi także do nas się nie odzywają :dry:
Aneczka Ty masz za dużo czasu wolnego... a piszesz że ciągle coś robisz hi hi hi :rofl: nie no coś Ty żartuję - będzie dobrze kochana !
Anisiaj ja nie mam brata ale musiało byc super co ? Ja mam siostre starszą o 11 lat i mama mi powiedziała że ja jestem z wpadki :szok: ale my się tłukłyśmy jak głupie... raz mi włosy w mikser wkręciła ale ja sie odwdzięczyłam hi hi hi

Robię cokolwiek dlatego ze mieszkam na wsi na której nikogo nie znam ... teściowie rujnują mi życie i próbują zniszczyć małżeństwo , do miasta mam takie połączenie ze nie wyobrażam sobie takiej wycieczki z Amelką ... tak więc mam bardzo dużo czasu na rozmyślanie :)

reklama
Marta - my też się tłukliśmy jako dzieci, a potem i teraz to więź nie do opisania. No i moją pierwszą wielką miłością był przyjaciel brata, jak kopnął mnie w dupę po 2 l, to mój brat zerwał z nim wszystkie kontakty :)

aneczka, wiolka - był kiedyś taki film "Szefowie wrogowie", w który 3 facetów chce zabić swoich 3 szefów. Myślę, że "Teściowe wrogowe" też byłby hitem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry