• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

ja zaliczyłam tak:tak: ale, drugi próbny piszą wszyscy na nowo bo mamy tak popieprzonego opiekuna grupy i wykładowców ciekawe co bedzie jak teraz trzy inne osoby nie zalicza porażka wkur . . . . się i już :growl:

miałam taki dobry humor po tej dzisiajszej wizycie ale szybko mi go popsuli :crazy: myślałam,że majówkę sobie fajnie spędze bo przyjezdza do nas kuzyn z zona a tu bede musiała co jakiś czas do książek zaglądac fuuuuuu juz na samą myśl mi jest nie dobrze :eek:

reklama
Bobo-nic nie łapie jak narazie okaz zdrowia lody wcina i kaszel też jej przeszedł:-)a Ty w piatek masz wizyte? Anaber-to świnie co was interesują 3 osoby powinni im zrobić poprawke a nie wszystkim

kazdy sie burzył ale ustalone i koniec :wściekła/y: wymagają ze mamy zachowywac sie jak dorośli a jada z nami jak z dzieciakami :cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiec tak na szybko bo zaraz zaczynam zajecia i pisze z tel. Bedzie Borys na 100% dzis wywalił klejnoty na pół monitora wiec lekarz potwierdził i powiedział,że tego jak nigdy jest pewien.
Waga 1300 gr powiedział że dość spory, wszystkie narzady ok, opisze pozniej jak wroce do domu. Teraz 4godz. :-( nauki.

Bietka jaki Twoj maluch był duży w 28 tc? Chodzi o wage? Dzieki :-)
gratulacje !!!!!! hihi ja tak bardzo bym chciała synka ...

Ja też jestem w szoku.Mój sąsiad zmarł.W prawdzie 65 lat miał ale jeszcze wczoraj go widziałam:-(
strasznie mi przykro...
dziewczyny powiedzcie mi jakie programy telewizyjne emitują dużo przemocy... ne chodzi tylko o filmy ale programy, bajki itp.... musze wpisać do pracy to a nie mam pojęcia co młodzież teraz ogląda
trudno znaleźć bajkę bez przemocy .. jak jadę gdzieś z młodą to mam w tel bajki które wcześniej sama obejrzałam .. ostatnio nawet czytałam jej bajkę - jakąś moją z dzieciństwa a tam teksty że nosorożce są grube i głupie itp .. masakra , bo staram sie małą uczyć tolerancji ...
Fajne bajki są np "Franklin " "Stacyjkowo" są z morałem np Franklin pomaga w rozwoju dzieci bo te bajki pomagają odnaleźć się w różnych sytuacjach m.in jak pojawia się młodsze rodzeństwo itp.
A My tu dwie zostałyśmy??

A RESZTA GDZIE się ukrywa ?????
ja sprzątałam , gotowałam i przemeblowałam pokój ehhhh padam na ryjek ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry