• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem kobietki dokumenty do fundacjii mam wszystkie teraz tylko wyśle i czekam na odpowiedź czekam na Nastke jak ja z przedszkola przywiozą teściowa mi sie na moj temat do ciotki odgraża żebym z nią nie zadzierała bo pożałuje w końcu na tym wariatka skończy że podejde do niej do sklepu i jej powiem że od straszenia to jest baba jaga a jak ma mi coś do powiedzenia to niech powie bo nie będę sie z nią w głuche telefony bawiła i finish:wściekła/y:u mnie dziś gorąco jak pieron ale to dobrze my w długi wekend robimy Nastce urodziny więc będę miała sobote ciekawa pełno gości i ja w kuchni kocham to po prostu ale niech sie dziecko cieszy.Przyjechała gwiazda z przedszkola i idziemy na rower więc będę później

aneczka do przedszkola mala zapisalas? w poznaniu bedzie chodzic?
byłyśmy w marcu na dniach otwartych , tutaj niedaleko nas , ale nie przyjmują dzieci młodszych , dopiero jak rocznikowo będzie miała 3 lata to ją przyjmą niestety .. choć radziła sobie lepiej niż połowa 4 latków :D
niektóre dzieciaki to jakaś masakra biją , szarpią inne dzieci .. po tych kilku dniach młoda bała się dzieci .. jak chciałam ją na plac zabaw zabrać to krzyczała "nie dzieci !! nie ce dzieci "
aneczkaa sliczne dziewczynki z was mala wyglada na starsza:-)

anaber znalazlam cos takiego Wolf Pup Mask
dzięki :) była najmłodsza w grupie hihi nawet 2 latek nie miała jeszcze skończonych :)
ogólnie jest dość samodzielna jedyny problem to pieluchy .. nic nie działa parę razy usiadła na kibelek i zrobiła siusiu a teraz nie chce siadać i nie pozwala sobie zmienić pieluchy masakra jakaś... przez to muszęjej zrobić posiew moczu :angry:

Jestem kobietki dokumenty do fundacjii mam wszystkie teraz tylko wyśle i czekam na odpowiedź czekam na Nastke jak ja z przedszkola przywiozą teściowa mi sie na moj temat do ciotki odgraża żebym z nią nie zadzierała bo pożałuje w końcu na tym wariatka skończy że podejde do niej do sklepu i jej powiem że od straszenia to jest baba jaga a jak ma mi coś do powiedzenia to niech powie bo nie będę sie z nią w głuche telefony bawiła i finish:wściekła/y:u mnie dziś gorąco jak pieron ale to dobrze my w długi wekend robimy Nastce urodziny więc będę miała sobote ciekawa pełno gości i ja w kuchni kocham to po prostu ale niech sie dziecko cieszy.Przyjechała gwiazda z przedszkola i idziemy na rower więc będę później
trzymam kciuki za fundację !!!
super że jej kupiliście rower !! cudownie :)
wiesz może gdzie można porządny kask w miarę tanio kupić ?? młoda dostała hulajnogę i nie raz się przewraca ehh ;/

reklama
ja tańczyć nie będę o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jezyk1.gif

dzięki Scoti :) przyda się napewno

ostatnio marta narobiła mi smaka sernikiem na zimno więc pojechałam i kupiłam nawet blaszkę bo nie miałam ale już mi sie odechciało robić lenia mam ogromnego i jakas smętna jestem. chętnie bym zjadla jak ktos by mi zrobił :happy2:

ciekawe jak nasza anisiaj kurcze dziś sie nie odzywa ?? martwię się :-(

Aneczkaa już sie nie moge doczekać tych Twoich cudów w sobotę mamy już gości na majówkę i myślałam,ze się pochwalę tymi cudami kuzynka by sie zaraz pytała skąd to mam bo lubi takie rzeczy :-)

chciałam się Ciebie zapytać czy ta technika jest trudna, nie pytam dlatego ,ze chcę Cie wygryźć ale z ciekawości bo nawet gdybym chciala cos takiego zrobic to w życiu z moimi koślawymi łapami by mi to nie wyszło. Ale tak sobie pomyślałam,ze czasem fajnie jest coś zrobić dla swojej bliskiej osoby np na dzien mamy kubek do kawy czy coś innego i zawsze się tak lepiej człowiek czuje ze zrobił cos sam a nie poszedł do drogerii kupil perfum i zadowolony :-D troche poczytałam ale nie kumam tych lakierów tych smarowideł za trudne to dla mnie, ja musze miec wytłumaczone jak krowie na rowie. zastanwaim sie czy moga być takie farby i lakiery z normalnego sklepu obi czy to musi być to artystyczne. Bo może na dzień mamy zrobiłam bym kubek ale czy mi to wyjdzie hmmmmmmmm. Wiem ,ze to Twój zarobek i żyjesz tym ale spokojnie o mnie nie musisz się martwic nie będę zagrożeniem na rynku :-D i ja to mam zapał na 5 min. jak to mówi mój M narazie tylko jedno mu sie nie sprawdziło BB bo mówił a,że jest spokojny pewien ze za kilka dni mi przejdzie i nie bede tu z Wami gadać no ale tu sie mylił hehhehehehehehee BB mnie strasznie wciagneło ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry