• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Hej Dziewczynki.
Mało mnie ale tak paskudnie się czuję że na nic nie mam ochoty i siły.Nie dam rady Was nadrobić.Wybaczcie.
w dodatku mam zapalenie ucha a w nocy prawie zemdlałam.Nie wiem ocb.

Anisiaj pewnie w szpitalu.

reklama
gosiulek ale masz cąłe opakowanie tego antybiotyku ?? bo wiesz,że antybiotyk trzeba brac do konca, bo kilka tabletek nie pomoże kurcze bidulko bedziesz sie męczyć :-(

ja tańczyć nie będę o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jezyk1.gif

dzięki Scoti :) przyda się napewno

ostatnio marta narobiła mi smaka sernikiem na zimno więc pojechałam i kupiłam nawet blaszkę bo nie miałam ale już mi sie odechciało robić lenia mam ogromnego i jakas smętna jestem. chętnie bym zjadla jak ktos by mi zrobił :happy2:

ciekawe jak nasza anisiaj kurcze dziś sie nie odzywa ?? martwię się :-(

Aneczkaa już sie nie moge doczekać tych Twoich cudów w sobotę mamy już gości na majówkę i myślałam,ze się pochwalę tymi cudami kuzynka by sie zaraz pytała skąd to mam bo lubi takie rzeczy :-)

chciałam się Ciebie zapytać czy ta technika jest trudna, nie pytam dlatego ,ze chcę Cie wygryźć ale z ciekawości bo nawet gdybym chciala cos takiego zrobic to w życiu z moimi koślawymi łapami by mi to nie wyszło. Ale tak sobie pomyślałam,ze czasem fajnie jest coś zrobić dla swojej bliskiej osoby np na dzien mamy kubek do kawy czy coś innego i zawsze się tak lepiej człowiek czuje ze zrobił cos sam a nie poszedł do drogerii kupil perfum i zadowolony :-D troche poczytałam ale nie kumam tych lakierów tych smarowideł za trudne to dla mnie, ja musze miec wytłumaczone jak krowie na rowie. zastanwaim sie czy moga być takie farby i lakiery z normalnego sklepu obi czy to musi być to artystyczne. Bo może na dzień mamy zrobiłam bym kubek ale czy mi to wyjdzie hmmmmmmmm. Wiem ,ze to Twój zarobek i żyjesz tym ale spokojnie o mnie nie musisz się martwic nie będę zagrożeniem na rynku :-D i ja to mam zapał na 5 min. jak to mówi mój M narazie tylko jedno mu sie nie sprawdziło BB bo mówił a,że jest spokojny pewien ze za kilka dni mi przejdzie i nie bede tu z Wami gadać no ale tu sie mylił hehhehehehehehee BB mnie strasznie wciagneło ;-)
hehe nie zarabiam na tym zbytnio :)
profesjonalne produkty są dość drogie bo np 480 ml farby kosztuje 50 zł
jak chcesz na kilka rzeczy to polecam zestawy startowe - na allegro są od 30 zł do np 100 zł z kilkoma przedmiotami do zdobienia ..
techinka wg mnie jest prosta z tym że potrzeba cierpliwości i wprawy żeby serwetka się nie podarła jak już się namoczy i się ją prostuje na produkcie np żeby zniknęły te kropki co są na serwetkach z brzegu
mogę dać Ci linka do forum gdzie jedna dziewczyna właśnie opisuje to bardzo prosto i zrozumiale , a także podpowiada jak można zastąpić profesjonalne produkty .

też myślałam że w czwartek będę wysyłać co najmniej połowę rzeczy a oni w sklepie się zamieszali i czekam ehhh oby jutro przyszedł do mnei kurier.. to przez weekend sobie popracuje ..

tymczasem z nudów na dziś właśnie czyszczę butelki po winie i zrobię kilka wazoników :)
Hej Dziewczynki.
Mało mnie ale tak paskudnie się czuję że na nic nie mam ochoty i siły.Nie dam rady Was nadrobić.Wybaczcie.
w dodatku mam zapalenie ucha a w nocy prawie zemdlałam.Nie wiem ocb.

Anisiaj pewnie w szpitalu.
ojej zdrówka !! mój brat od zapalenia ucha dostał paraliżu ehhhh jak był malutki

Aneczka ojej ale wszystko wróciło do normy czy nie?
był niemowlakiem miał pół twarzy sparaliżowane , nie ruszał językiem , miał zeza .. kiedyś moi rodzice mieli kuuuuuuuuupę kasy i dzięki Bogu bo przydało sie to na rehabilitację młodego .. do dziś ma część mózgu niesprawną ale druga półkula przejęła jej funkcje więc dziś jest normalny
:)

ma obecnie 23 lata pracuje sam się utrzymuje , opłaca szkołę , wynajmuje z dziewczyną mieszkanie :)
ale to zasługa mojej mamy ciężkich długich wieloletnich ćwiczeń ....

Anaber ostatnio na spotkaniu z dawnymi przyjaciółmi kolega mnie wypytywał o malowanie bo na fb widział częśc moich prac i mąż mój się śmiał że na koniec imprezy Piasek będzie musiał mi zapłacić jak za kurs hehe bo kursy 1,5 godzinne kosztują 130 zł wzwyż ... na to drugi kumpel że on słucha tylko jednym uchem więc może zapłacić tylko połowę hehehhehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry