ja tańczyć nie będę o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dzięki
Scoti 
przyda się napewno
ostatnio
marta narobiła mi smaka sernikiem na zimno więc pojechałam i kupiłam nawet blaszkę bo nie miałam ale już mi sie odechciało robić lenia mam ogromnego i jakas smętna jestem. chętnie bym zjadla jak ktos by mi zrobił
ciekawe jak nasza
anisiaj kurcze dziś sie nie odzywa ?? martwię się :-(
Aneczkaa już sie nie moge doczekać tych Twoich cudów w sobotę mamy już gości na majówkę i myślałam,ze się pochwalę tymi cudami kuzynka by sie zaraz pytała skąd to mam bo lubi takie rzeczy :-)
chciałam się Ciebie zapytać czy ta technika jest trudna, nie pytam dlatego ,ze chcę Cie wygryźć ale z ciekawości bo nawet gdybym chciala cos takiego zrobic to w życiu z moimi koślawymi łapami by mi to nie wyszło. Ale tak sobie pomyślałam,ze czasem fajnie jest coś zrobić dla swojej bliskiej osoby np na dzien mamy kubek do kawy czy coś innego i zawsze się tak lepiej człowiek czuje ze zrobił cos sam a nie poszedł do drogerii kupil perfum i zadowolony

troche poczytałam ale nie kumam tych lakierów tych smarowideł za trudne to dla mnie, ja musze miec wytłumaczone jak krowie na rowie. zastanwaim sie czy moga być takie farby i lakiery z normalnego sklepu obi czy to musi być to artystyczne. Bo może na dzień mamy zrobiłam bym kubek ale czy mi to wyjdzie hmmmmmmmm. Wiem ,ze to Twój zarobek i żyjesz tym ale spokojnie o mnie nie musisz się martwic nie będę zagrożeniem na rynku

i ja to mam zapał na 5 min. jak to mówi mój M narazie tylko jedno mu sie nie sprawdziło BB bo mówił a,że jest spokojny pewien ze za kilka dni mi przejdzie i nie bede tu z Wami gadać no ale tu sie mylił hehhehehehehehee BB mnie strasznie wciagneło ;-)