• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aneczka kurcze to Twoi rodzice też przeszli wspołczuję :-(
jeśli mogę prosić o link to poprosze moze cos zrobię tej mamie i teściowej :-) a Ty sama się tego nauczyłas czy chodzilas na kursy ??

gosiulek a to dobrze bo ja myślalam ,ze taki w tabletkach ale w kroplach tez trzeba brac chybado 7 dni zdrówka dla Ciebie :)

reklama
aneczka ja do szyci to sie nie biore jak w szkole podstawowej miałam technikę i poszłam na szycie i paluch sobie przyszylam do gąski która robiłam to już podziekuję mam tesciową krawcowa i ona wszystko mi robi. nie nie ja dziekuje wolę mniej agresywne rzeczy szycie jest za ostre jak dla mnie :-D papierem klejem i farbami chyba mniej krzywdy sobie zrobie :)

aneczka ja do szyci to sie nie biore jak w szkole podstawowej miałam technikę i poszłam na szycie i paluch sobie przyszylam do gąski która robiłam to już podziekuję mam tesciową krawcowa i ona wszystko mi robi. nie nie ja dziekuje wolę mniej agresywne rzeczy szycie jest za ostre jak dla mnie :-D papierem klejem i farbami chyba mniej krzywdy sobie zrobie :)
ja maszynę mam bo kupiłam ale jakoś nie mogłam jej ogarnąć więc ręcznie zasuwam ... poza tym dobry cel jest wart wszystkiego :P

anisiaj trzymaj się kochana dużo siły życze :*

a ja sie wzielam za ten serniczek jeszcze tylko galaretka mi zostala jak skończe to wszystkie poczęstuję :happy2: 2012-04-26 16.27.05.jpg

anisiaj trzymam kciuki &&&&&&
gosiulek życzę dużo zdrówka
witaj madlen - jak się czujesz ???
bobo, wciągnęło Cię pisanie ????
marta, jak tam promotor ???
anaber- dziękuję - częstuję się srenikiem bez galaretki, bo nie mogę wytrzymać :) hehehehe
wiola nie daj się sprowokować teściowej, ja na Twoim miejscu bym ustąpiła, niech jędza gada, a jak pójdziesz do niej, to tylko kłótnia gotowa, wiesz jak mówią gł.... się ustępuję:confused:, no ale z drugiej strony wiem, że aż korci by coś jej do słuchu powiedzieć... u nas też cieplutko dzisiaj
scotland wysyłam Ci trochę słońca z Polski :-)

aneczkaa ja uważam, że trzeba mieć zmysł artystyczny aby robić takie rzeczy, ja jestem "lewa" wolę kupić, nie ma opcji bym sama coś zrobiła... ja chyba bym nawet miała problem aby taką maskę wilka pomalować, boję się kredek, farb, plasteliny- hahahahahahahhaha :-D

anisiaj trzymam kciuki &&&&&&
gosiulek życzę dużo zdrówka
witaj madlen - jak się czujesz ???
bobo, wciągnęło Cię pisanie ????
marta, jak tam promotor ???
anaber- dziękuję - częstuję się srenikiem bez galaretki, bo nie mogę wytrzymać :) hehehehe
wiola nie daj się sprowokować teściowej, ja na Twoim miejscu bym ustąpiła, niech jędza gada, a jak pójdziesz do niej, to tylko kłótnia gotowa, wiesz jak mówią gł.... się ustępuję:confused:, no ale z drugiej strony wiem, że aż korci by coś jej do słuchu powiedzieć... u nas też cieplutko dzisiaj
scotland wysyłam Ci trochę słońca z Polski :-)

aneczkaa ja uważam, że trzeba mieć zmysł artystyczny aby robić takie rzeczy, ja jestem "lewa" wolę kupić, nie ma opcji bym sama coś zrobiła... ja chyba bym nawet miała problem aby taką maskę wilka pomalować, boję się kredek, farb, plasteliny- hahahahahahahhaha :-D
za 2 lata to się zmieni heheh będziesz z dzieckiem malować :) gwarantuję :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry