• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Gosiulek zdrowia życzę.

Anaber moja teściowa się kiedyś uczyła tej metody w kole gospodyń mam od niej taki kieliszek w aniołki. KOCHAM MURZYNKA mmmmm.... pycha
Wiolka ja bym poszła babie wygarnęła co myślę- co za jędza, ach szkoda słów….

Bobo owocnego pisana.

Aneczka byłam u promotora tak mi na wymyślał a myślałam ze koniec będę mieć, tak jak poprawiłam to co sam napisał tak dziś mi to wykreślił i powiedział ze to nie może być w ogóle eh masakra. Nie ładny teść powinien się zapowiedzieć teraz są takie czasy że się dzwoni

Anisiaj trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zobacz załącznik 459545

Ja przyszłam to sobie poszłyście :-(

Ostatnia edycja:
reklama
anaber ze mnie tez kiepski cukiernik..moja tesciowa byla cukiernikiem i codziennie cos piekla..wiec moj maz nauczony,ze w domu zawsze bylo jakies domowe ciasto...,ale niestety ze mna nie ma tak dobrze..i ciasta tylko zpaczki :-D,ale juz sie przyzwyczail ;-)

Dziewczynki jestem z siebie dumna :) skonczylam jeden rozdzial :) jeszcze jeden mam do napisania i lece do promotorki co by miala co poprawiac hihi :) tym drugim rozdzialem zajme sie w weekend jak maz bedzie w pracy to ja bede miala spokoj wiec sobie napisze zreszta w drugim rozdziale mam to o czym pisalam prace licencjacka wiec troszke od siebie splagiatuje hihi :)
marta co ten Twoj promotor oszalal? najpierw kaze poprawic a teraz kresli? duzo masz poprawek? a ankiety masz dobrze?
ja lubie piec ale nie mam piekanrika dobrego wiec zostaje mi pieczenie rogalikow w kombiwarze hihi

Bobo jestem zła bo kurcze niby nie dużo mam do poprawy, a ankieta jest dobrze ale będę się bujać z metodologią tzn. problem ogólny, hipotezy, wskaźniki mam dobrze ale cześć teoretyczną mam do poprawy czyli wiesz wyjaśnienie tych pojęć wszystkich których używałam, jutro chyba pójdę z ankietą już mam nadzieje że dyrektor pozwoli mi ją rozdać bo będę miała problem... no i później masakra będzie z analizą tego wszystkiego...

no marta ja tez sie boje analizy tych ankiet. a Ty masz ankiety tylko dla dzieciakow? ja mam dla dzieciakow i rodzicow i chyba jeszcze zrobie wywiad ze swietlica :( to bedzie chyba najgorsza czesc tej calej pracy :(

marta a szkola nie miala oporow zeby sie zgodzic na to zebys ankiety robila? ogolnie to nie chca nigdzie dlatego ja robie w znajomej szkole wiec nie mam problemu tam i moge gadac z kim chce i ile chce hehe :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry