Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
spoko , i tak czekam za pszczółkami ;/Aneczka, a jaka ta bransoleta jest? Gustuje teraz w jaaskrawych kolorach, ale bez przesady (polubilam kolor kiwi, pomarańczowy, czerwony, chabrowy). Musze przeslać Ci w koncu te słoiki, jak pomyśle o pójściu na poczte to mi się odechciewa![]()
zawsze w nerwach lepiej się myśli hihihihihhihi po wypiciu piwa dla relaxu zepsułam serwetkę więc wolę być wkurzona heh przy okazji nerwy zabrały mi 10 kilo i znów wchodzę w 38aneczkaa w takim razie częściej powinien Cię teść nawiedzać - bo masz wenę
hehehe, żart - wiem, że to z nerwów.
bo ja lubię ich dużo ;-)z serwetek lub z papieru ryżowego a jak trzeba domalowuję a maki zamówilam caaaaałą paczkę więc powinno wystarczyćo maki to coś dla mnie![]()
Aneczko ale maków wystarczy dla mnie na dzieła ?? hhihihibo ja lubię ich dużo ;-)
a te maki robisz z serwetki czy z tego szablonu ??

jak będziesz chciała to mogę zamówić bransolety i zrobić nawet zestaw np różne kolory a jeden motyw ..Aneczka, ja jestem bladzioszka, wiec musze miec zdecydowane kolory, co bym w tlo sie nie wtopiła![]()