bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
wiolka obys tylko polpasca nie zlapala
zdrowka dla malej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jutro zadzwonie do lekarza żeby na wizyte do nas przyjechał to obejrzy malą i poprosze go żeby mnie obejrzal zapobiegawczo lece poczytać co napisałyście Jak poszłyście spać to ja też uciekam slodkich snów Bobo&&&&&&&&& za wizyte jutro Anisiaj&&&&&&&& trzymaj siejasneA możesz przeslac mi wzory tych bransolet? Czy jest tylko taki jeden wzór grubej?
jak ktoś chce wystarczy wysłać mi maila a ja prześlę katalog surowych produktów z opisem czy są z drewna , z jakiego , czy ze sklejki itpAniu jakie Ty śliczne cuda robisz.Też bym chciała.Lubię takie rzeczy.
Jeszcze bym coś zamówiła...
Nic nie wiecie co z Anisiaj?
ojojojojjjjj spokojnej ospy nie swędzącej życzęJestem na chwile mam dziś dzień troszke zwariowany ospa sie u nas dziś wysypała!!!!!Mam nadzieje że nastka przejdzie ją spokojnie kupiliśmy jus płynny puder calcium i syrop na gorączke bo ma i zobaczymy jak to będzie narazie mamy pare bąbli
jak starczy mi czasu to was dzis poczytam jeszcze
tak, przyznaję sie wypiłam piwko i zasnęłamposnelyscie wszystkie czy jak? taka tu cisza zapadla hihi
zbyt miły raczej nie będzie więc spokojnego dnia życzę TobieDziewczynki poczytałam Was,ale nie mam siły odpisywać.Jutro mam smutną uroczystość i już teraz mam stresa.
Dobranoc kochane!!!
tak mnie ssało ,ze musiaam wstać zjeść śniadanie.