• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry jestem tez na chwile mała dziś ma więcej bąbli wiec sie wszystko rozkreca ja też musze posprzatać bo będziemy lekarza do domu wzywać zeby to w 100% potwierdził i do kartoteki jej wpisał chciałam was spytać co myślicie o tym żeby pomimo ospy chcemy nadal zrobić urodziny malej w sobote gości mamy zaproszonych już pozatym ona i tak przeżywa że na zewnątrz wyjść nie będzie mogła tylko w domu musi na taka pogode siedzieć a nie chcemy jej robić dodatkowej przykrości i stwierdziłam że urodziny sie odbeda myślicie że źle zrobiłam? Aga-jestem przerazona ta ospą ale podobno im dziecko mniejsze tym lepiej to przechodzi to przejdzie i będzie miała za soba:tak: Anisiaj-duzo siły ci życze i będziemy czekały na wieści;-)

reklama
Hej
Ospą można się zarazić do czasu odpadnięcia strupków.
Mnie dzisiaj nadal boli głowa.Można oszaleć.@ przylazła wstrętna.

Za to pogoda przecudna,taras wysprzątany siedzimy sobie.Żyć nie umierać przynajmniej w tym względzie.

Anisiaj jesteśmy z Tobą.

witam dziewczynki :-)

wczoraj M zabrał mi lapka, :cool: i nawet się nie pożegnałam.
wiolka dużo zdrowia dla córci, trzymam kciuki by łagodnie to przeszła &&&&&&, nie mam pojęcia jak się postępuję w takich chorobach zakaźnych... wiem, że Nastce może być przykro, pytanie tylko czy wychodzenie na zewnątrz jej nie zaszkodzi, myślę, że tel do lekarza rozwiąże sprawę.
anisiaj przytulam mocno... obyś nie musiała jechać do szpitala.
bobo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę - kochana wszystko będzie dobrze....

miłego dnia życzę wszystkim

Ja słyszalam że zaraża sie do czasu kiedy wszystko sie nie wysypie a później już nie zapytam dokladnie lekarza będzie dawała w kość jak tyle dni musze ją w domu tzrymać mam nadziej że łagodnie przejdzie i będziemy mieć za soba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry