• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
No dziewczyny to widzę dzis poszalały :happy: karniaki zaraz będą tutaj tańczyć jak sie nie pojawią :rofl2: hehehe

aneczko to jak mozesz to przeslij mi ten katalog, to może sie skusze jeszcze na jakąś bransoleteke z makami :-D na dzien mamy sobie zamówię ;) potrzebujesz email??

Witam i ja ale zaraz uciekam bo mam dużo roboty w domu a chcę to zrobić póki nie ma dzieci
Anisiaj odezwij się
Bobo za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anaber miłego dnia
Wiola oby mała łagodnie przeszła tą ospę, moje dzieci nie miały jeszcze żadnej takiej choroby

w dzień dobry tvn o damski torebkach :-D zobaczcie

podobało mi sie to jak ta dziewczna powiedziaal po zadaniu pytania :czy to wszystko jest pani potrzebne?? a ona odpowiedziala w zasadzie nie ale tak :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No dziewczyny to widzę dzis poszalały :happy: karniaki zaraz będą tutaj tańczyć jak sie nie pojawią :rofl2: hehehe

aneczko to jak mozesz to przeslij mi ten katalog, to może sie skusze jeszcze na jakąś bransoleteke z makami :-D na dzien mamy sobie zamówię ;) potrzebujesz email??
tak mailem wyślę , chccesz tylko biżuteryny czy wszystko ???
w dzień dobry tvn o damski torebkach :-D zobaczcie
moja waży ok 5 kilo :D

Witam się i ja już wstałam, muszę iść na pocztę i posprzątać mieszkanie.
Anaber ja dziś mam też dużo roboty i nie chce mi się jak o tym pomyślę szok....
A jeszcze do gimnazjum chyba pójde z tą ankietą

dziewczyny, rano wstałam, żebyśmy pojechali do szpitala. No ale pojawiła się krew, rwanie brzucha i się zaczęło. Póki co jak zwykły @, zobaczymy co dalej. Jutro mam wizytę u mojego gina, obym oczyściła się sama, to będę spokojniejsza, no i staranka nie będą takie odsunięte (do szpitala miałam jechać, gdyby się nie zaczęło, tam dostałabym cytotek czy jakoś tak na wywołanie, no ale skoro się zaczęło, to jestem spokojna, o ile można tak nazwać poronienie...)

reklama
Wstalam i ja hihi :)
snilo mi sie bylam u lekarza na wizycie i ze mam blizniaki zarodki ale jeszcze bez serduszek :) no szok juz nawet sni mi sie dzisiejsza wizyta hiihi. strach powoli robi sie wiekszy :( ehhh no ale trzeba to przezyc
anisiaj Kochana to bedzie jak okres tyle ze mocniejszy z wiekszym bolem brzucha. Obys to szybko przeszla i zeby bylo dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry