• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Fzień dobry alescie naprodukowały:-pmnie wczoraj wessało bo nasz komp złapał wirusa z którym walczyłam powiedzmy że opanowałam sytuacje w końcu:happy: wy kobiety przestańcie ćwiczyć bo sie nie wyżyte zrobilyście:-D:-D Anisiaj skoro już sie zrzucamy na prezent dla twojego m to może przy okazji zasponsorujemy ci usg zrzucimy sie zrobimy prezent i tobie:-)daj numer konta tylko żebys nas później nie wychu...jała tak jak jedna odważna to zrobiła kase wzięła a później znajomość ucieła i ani spier...laj ani całuj sie w dupe:-D:-D ale ty nam tego nie zrobisz przecież:sorry::-p Marta jak ty sobie sama pasemka robisz? Ide obiad stworzyć jakiś.Zgłosiliśmy małą do ubezpieczenia A i wiecie żeu nas w tej durnej przychodni wyświetla im sie w komp że jest nieubezpieczona:wściekła/y:dzwoniłam dziś do księgowej i mówiła że zgłosiła i napewno jest ubezpiecznona musi u nich być jakiś błąd:angry:i chyba A będzie musiał podjechać do księgowej po wydruk że mała jest dopisana do naszego ubezpieczenia:wściekła/y:milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry