• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Staram sie pic caly dzien ale fakt na orbitreku to wieczorem wczoraj wypilam 1 litr ale dalam czadu bylam bordowa jak zeszlam i mozg mi pulsowal :-D

Tylko ja dodaje cytryne lepiej mi smakuje i lepiej wchodzi. Bo sama to tak lipa.

Waze sie narazie codziennie wiem ze sie nie powinno. Ale mnie korci :-)

anaber, no wiesz...:rofl2::rofl2::-D:-):-(:rofl2::sorry::no::zawstydzona/y::-):-):-)

justi, no jak mus to mus, mogą być i takie grosze ;) zbieram na to, więc proszę się mobilizować, bo mężowi byle czego nie dam ;)

jacht_640x300.jpeg

Sam jacht w środku ma niezwykle ekskluzywne wykończenie. Składa się z 4 poziomów przygotowanych na przyjęcie dużej ilości gości. Przyjęcia na świeżym powietrzu są ostatnio modne, więc jacht wpisze się w morski krajobraz z piękną pogodą i szampańskich humorem bawiących się znajomych.

Smaku dodaje jacuzzi i fantastyczne wnętrze jadalni, gdzie mamy widok panoramiczni (360 stopni). Twórcy jachtu postarali się, by spełniał on wszelkie warunki do tego, by po prostu dobrze się na nim bawić.

kto się dorzuci, ten wpada na imprezę:-D:-D

Ostatnia edycja:
bietka no wlasnie szukalam wczoraj jakis ciastek musze cos wygrzebac i wyprobowac. Na vitalii sa fajne przepisy. Zakladamy watek na grupie z dietetycznymi przepisami zeby dania nie byly monotonne a zeby nie zasmiecac glownego watku???? Poki co znalazlam jak zrobic zdrowe lody:)

Ja niestety juz nie waze sie raz w tygodniu:-( nie potrafie musieliby mi wage wyrzucic chyba. A wody staram sie pic jak najwiecej ostatnio 2 litry i coraz lepiej wchodzi, kwestia przezwyczajenia.

Jestem za Scoti :-)

Anisiaj pffff wiesz ja na takim czyms sie bawilam jak do technikum chodzilam :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anisiaj, taki kolor.....pfffff:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::tak::tak::tak::tak::tak::no::no::no::no::no::no::no::no:
Scoti jestem za! waga przyszła:) spodziewałam się że taka jest. Niestety. Stara popsuła się latem, kiedy dużo więcej ruchu miałam.
Dzoana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13 tuż tuż

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry