• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Pisze z tel. I emotek mialam w formie pisemnej : - D i widzialam d :-)

Anisiaj nic nie wyjdzie najlepiej na zdrowie ZlubF jak sama to bedziesz jesc. Ja moge jabluszko lub grejpfruta ew. Mandarynke.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja sie przyznam ze codziennie do sniadania jem jednego prince polo malego 95kcal i Delfina P 100kcal, bo tesciowa na swieta wyslala w paczce 2 kartony i jak nie zjem z rana to jest duuuuza szansa ze je zjem jak sie obudze w nocy... Ale obiecuje poprawe i jak sie skoncza to bedzie jedno c w tygodniu;-) Chcielismy oddac je moim rodzicom ale serco boli jak oddaje sie takie dobroci:-( A tesciowa udusze ze takie prezenty wysyla

Bobo taki z monopolowego 98%, i trzeba go rozrobic do 70% czyli dwie czesci spirytusu i jedna czesc przegotowanej wody. Mnie salicylowym nie pozwolono.

Bietek, dzięki, fajny gość z Ciebie :)

Zaczęłam pisać z czerwcówkami i część z nich znała płeć po genetycznym, a teraz na kolejnych usg płeć się zmienia. Niezłe jaja, choć wiem, że tak może być, to się cieszę, że ja się jeszcze nie nastawiłam :)

skoro ja jestem zwolniona z zakazu pisania o j, to powiem tylko, że właśnie wcinam p z k z wigilii ;)

reklama
anaber ważysz się raz w tygodniu jak scoti ???? pijesz wodę niegazowaną jak bieganiesz na orbim???
ja wypiłam wczoraj litr - jestem zadowolona

scoti znasz jakiś przepis na dietetyczne c z owsa ???? moglyby takie leżeć na talerzyku i mogłabym podjadać czy raczej nie v????? :-(

anisiaj jak młody pośpi to napiszę Ci coś na g :) doradzisz mi ??? ale teraz chyba nie wyrobię się bo to dłuższa historia :) :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry