• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dziękuję anaber taka mi wystarczy :-D:-D:-D i chyba obrys mojej postaci w rogu ekranu :eek:
Prosiak-figurka_Schleich,images_big,8,SLH-13287.jpg

o tak wygladam :) jw

Hej wcinam ten moj owies i probuje was nadrobic. Waga dzisiaj bardzo mila do mnie bo pokazala 0,4kg mniej:-) Oczywiscie plany wazenia sie raz w tygodniu spalily na panewce...

Bietka moj M mowi ze efekty z treningu przychodza w czasie odpoczynku, wtedy kiedy miesnie sie regeneruja. Ale zdania sa podzielone. Moze w dni wolne od cwiczen tylko jakies rozciaganie, yoga, spacer z psem.

O tunczyku nie wiedzialam, ale ja za nim nie przepadam wole makrele, lososia, lupacza z puszki

reklama
bobo mojemu Wikiemu pępek odpadł jak już miał ponad 3 tygodnie, on jak się urodził to dwa tygodnie był w szpitalu w inkubatorze więc te pielęgniarki mu przemywały tak profesjonalnie tam i nie odpadł i dopiero jak był w domu tydzień to mu odpadł a w międzyczasie chodziłam do położnej (bo u nas nie chodzi po domach!) i mu lapisowała i ja mu w domu tez lapisem robiłam i spirytusem tym z monopola rozcieńczonym w aptece. także na te pępki nie ma reguły, jednym dzieciom odpada po kilku dniach a innym sporo później... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry