• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam sie i ja ;-)

anisiaj u mnie takie sny byly normalka :-) czasem nawet gorsze. naszczescie to tylko sny.

dzis troszke czuje nogi po tych wczorajszych kilometrach obudzilam sie to nogi mnie bolaly jakbym cala noc chodzila.

ja jak zwykle od rana tenis turniej w adelajdzie. Janowicz wczeraj wygral w debla :-)

milego dnia;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzień dobry :)

witam się... mnie bolą plecy i ramiona...
dziewczynki czy trzeba ćwiczyć codziennie czy należy robić przerwy by mięśnie się się zregenerowały, jak uważacie ???

marta
jak OLi i jego trądzik ?
bobo jak pępek ?
anaber kupiłaś hippa z mięskiem ???

miłego dnia :*

anaber, uspokoiłaś mnie, bo już myślałam, że mam zrytą banię ;)

a ja szukam opiekunki do Nuci...proszę się nie śmiać, ale ona jest bardzo silna i szybka, a przede mną weekend, kiedy m będzie na zajęciach, a pies musi iść na spacer. Sama z nią nie da rady, więc przeglądam ogłoszenia wyprowadzaczy.

Bietka ja pierwsze miesko bede robic, sama kupie indyka i go ugotuje w parowarze razem z warzywami. bede kupowac tylko te dziwaczne typu krolik itp ;-)

anisiaj mi sie kiedys snilo ze sie obudzilam a miedzy moimi nogami wystawala raczka :-( wiec jestes calkiem normalna.

Ide sie ogarnac :-)

Bietka ja mysle ze codzien choc troche rozgrzac miesnie. Ale moze sie myle. Ja dzis tez wskakuje na orbiego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anisiaj, przyjeżdżajcie do mnie, Nucia bedzie miała mnóstwo miejsca do wybiegania:)
Bietka, ja będę ćwiczyć co 2-gi dzień. Wczoraj po poniedziałkowym wygibie nie dałabym rady ćwiczyć. Dzisiaj jeszcze mnie mięśnie bolą. ALe zawzięłam się:) wagę kurier dzisiaj przywiezie:)

Dziewczyny a slyszalyscie cos ze tunczyk z puszki zawiera rtec. Taki w sosie wlasnym.

bo ja w poprzedniej diecie dosc czesto go jadlam ale teraz jak jeszcze karmie.hmmmm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry