• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
rtęć o matko !!!!!!!! :szok: nie słyszałam

anisiaj też miałam koszmary - lepiej nie będę pisać jakie :-( wiesz jak zostaniesz mamą - to znajomi "rozpłyną" się już całkowicie.... chyba że Twoi są "inni". :-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczynki :)
Strasznie mi się spać dziś chce, właśnie dopijam kawę która od dawna już mnie nie budzi a piję ją raczej z przyzwyczajenia :)
Oczy mam dziś jakieś skośne z niewyspania :))
Idę Was poczytać, miłego dzionka!

Bietka wiesz niby znamy sie tyle lat, ale tylko my bedziemy miec dziecko. Reszta ciagle podrozuje, imprezuje itp. Malo kto zapyta jak sie czuje, tylko kolezanki z pracy, ktore sa mamami. Np dzis przychodzi do mnie znajoma,zebym jej pomogla w diagnozie, jutro na ploty kolezanka, obie poznym wieczorem, kiedy ja juz ledwo zyje. Nie moga wczesniej, bo pracuja, ale jak proponowalam weekend,zeby miec towarzystwo do psa, to zadnej nie pasowalo. Ale mi pasowac musi,bo "siedze w domu"

reklama
Bietka joomla:) do stron internetowych. Właśnie siedzę nad jedną i muszę zainstalować dodatki, i kurde mam problem.
Anisiaj, skąd ja to znam "przecież siedzicie w domu", "bezrobotna" itp. Tylko że mój m non stop pracuje, a że w domu to ja nie widzę problemu, niech sobie zakładają dział, i zobaczymy czy jest tak różowo. A ja to nic tylko leżę przed tv. Nawet nie chce poruszać tego tematu bo ciśnienie mi skacze:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry