• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bietka, od pocenia się macie zumbę ;)

anaber
klaps.gif

reklama
witajcie kochane
wiem że nic nie pisze ale was czytam

nie wiem czy wam pisałam że mój m zgubił portfel z dokumentami, kluczami, pieniędzmi i teraz są skutki tego bo brak kasy na wszystko, normalnie mam dość:((:no:

Kubuś ładnie mi spał w nocy, usnął nam o 6 wieczorem a obudził się dopiero o 4 rano:szok::szok:

Anaber Bietka scoti podziwiam za wytrwałość też muszę schudnąć ale nie mam motywacji:no:

Aniołkowa witaj kochana:))))

Marta wrzuć zdjęcie włosków:)

Bobo ja mam jutro usg bioderek

Anisiaj jak maluch wierci się???

Justi Dzoanko jak po dzisiejszych ćwiczeniach????

Aguś, my wczoraj robiliśmy poszukiwania portfela m. Na szczęscie odlanazł się.
A co do ćwiczeń to dzisiaj było dużo lepiej, większa wytrzymałość:) mam nadzieję że już tak będzie i motywacja nie zdechnie:)
Dziewuszki, znajoma ma mi przesłać dietę i przepisy. Pracowała u dietetyka więc jest na bierząco:)

Scoti to jest rozwiązanie,hihi jak lustro weneckie,ciebie nie widzą ,ale ty i owszem!!!
Martuś podziwiam za odwagę w robieniu pasemek!!!
Wiola u mnie z tym ubezpieczeniem jest to samo.Ten cholerny system ubezpieczeniowy e-wuś to jakieś jaja!!!Byłam u lekarza już w tym roku parę razy i za każdym razem wyskakuje,że moje dzieci nie zostały zgłoszone do ubezpieczenia!
Kinguś witaj kochana!!!

Dziewczynki wczoraj miałam plamienia a dziś już na całego @ przylazła,a na dodatek by nie było za przyjemnie to znowu bardzo boli mnie prawe ucho.
No i mam poje.bane rejestratorki i baby od szczepień dzieci!!!Wiedzą idiotki,że Karolek ma masywne zapalenie płuc,to mimo tego przysłały mi wezwanie na szczepienia Karola:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry