• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga, ale strata :( poblokowal karty? Zglosil na policje zaginiecie dowodu?

Dziewczynki, ja na dzisiaj zmykam, zaraz bedzie m, potem ta kolezanka. Melduje sie jutro ok 13 jak wysle m do pracy. Milego wieczorku!

Bietka przepraszam zaczełam pisac i zadzwonili do mnie z tego gabinetu i musialam odejsc od kompa.

Kinguś kiedys podawałas linka do takiej tabeli gdzie podane jest ile co ma kalorii mogłabyś mi to podslać?? z góry dziekuje :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber,myślałam o tych dla dzieci a nie o zwykłej, np. dodać jedną łyżeczkę do jabłka lub banana - codziennie przez 2 m-ce po 1 łyżeczce.
czy ta kaszka to zawiera takie śladowe ilości manny że muszę zrobić ją ze 150 ml wody i wtedy uzyskam dopiero porcję glutenu dzienną ????

na stronie bobovity napisane jest :
wprowadzanie glutenu:
Dowolne owoce sezonowe (ja zazwyczaj biorę jabłuszko, maliny, jeżyny, porzeczki i śliwki) wrzucamy do garnuszka, dolewamy wody tak, żeby przykryć owoce i gotujemy aż jabłka będą miekkie. Odlewamy sok (jeszcze się przyda!!!), owoce miksujemy blenderem lub rozduszamy widelcem. NIE SŁODZIMY!!! Przekladamy do sloiczków - mrozimy ew. wekujemy. Do każdej porcji przed podaniem dosypujemy odpowiednią ilosć kaszki z glutenem Bobovita. Smacznego :)

i co z pracą ??? co powiedzieli ???

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry