• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja mam dzisiaj kopytka z sosikiem i kiszoną kapustę od mamy, zaraz będę szamać i już nie mogę się doczekać ;)

wersja dla tych na diecie - mam dzisiaj k z s i kk :P

ooooo scoti - tortilla, mrauuuuuuuuuuuuuuu, zaproś mnie ;)

anaber, jaka zrzutka??? tu się zbiera dla mnie na jacht i jakieś usg, tylko nie wiem jakie ;)

Dzień dobry :)
Anaber mam nadzieję że mnie nie wyrzucisz, wszak już dobrze po 10-tej jest a Anisiaj ustaliła meldunek dziś do 10 :) Mam usprawiedliwienie jakby co ;p
Miłego dnia bąbelki :)

bobo na diecie jestem tydzien i troche, waze sie raz w tygodniu i schudlam przez pierwszy tydz 1 kg ;) zostalo mi jeszcze co najmniej 7kg:-p ale spokojnie ja moge rozmawiac i sluchac o jedzeniu, nie robi to na mnie wrazenia ja poprostu mam silna wole hehe

scoti ja kupuje mieso kebab/gyros smaze je z przyprawa do gyrosa, kupuje te buleczki pita i robie salatke ogorek,pomidor,feta,salata lodowa i sos do salatek o smaku paprykowym aha i jeszcze robie sama sos czosnkowy mmmm pychaaa

Ostatnia edycja:
nic mnie Wasze usprawiedliwienia nie obchodzą, lecicie stąd równo, a ja sobie znajdę nowe damy dworu :)

116856.1.jpg

bobo dobrze kojarzysz ale jak zaczelam jesc normalnie to bylo ok ale jak pozwolilam sobie na ciasteczko i slodycze to waga poszla w gore i teraz trzeba to zrzuca od nowa hehe wtedy schudlam 8kg i z tych kg wrocilo mi 3kg a mialam jeszcze nadwyzke 5kg wiec do zrzucenia mam 7kg:zawstydzona/y: grubas ze mnie:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry