• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Zagubiona ja tez juz robiłam jedno podejscie do dietki ale poległam, w marcu wracam do pracy i musze sie wbić w moje fartuchy więc nie mam wyjścia :zawstydzona/y::-p

Zagubiona to sporo, fajnei ze się kręci :)

Scoti widzialas fotkę ??

anisiaj przykro mi strasznie naprodukowąłam sie rano dot. Twoich dziasełek i nikt mi nie odpisał :zawstydzona/y::-(:dry: a jak glowa dzisiaj ??

evel pomyśle :dry::dry::dry::-):-p:-D

Bobo no chłodno jest mały śpi przy balkonie w wózku
Zzagubiona no to super że się kręci

chce zrobic małemu czapkę ale ja to nieudona jestem ... nie wychodzi mi taki ładny rądelek tylko formuje sie kapelusz

cholera znów dostałam@ a w poniedziałek do gina i co dupa nie zbada mnie

Ostatnia edycja:
anaber, bo ja dopiero nadrabiam Wasze wpisy z wczoraj i dzisiaj :-p ja na co dzień używam listerine, ostatnio odstawiłam, ale wrócę, dziękuję Ci dr anaber ;) głowa dzisiaj dała spokój, póki co ;) jutro mam gina, a listę pytań mam na dwie strony.

bietka, folder dr to już mam dawno ;) Dzisiaj przyjeżdża moja mama, więc na weekend mam pomoc do Nuci. To było strasznie ciężkie, bo w ogłoszeniach chcieli wyprowadzać tylko spokojne psy, a z takim to bym poszła sama. Dostałam namiary na jakiegoś chłopaka z legionowa, blisko mnie, jak będzie potrzeba, to będę z nim kombinować.

Marta jak zrobisz srodek to pierwsze okrazenie zrob 2 slupki w jedna dziure potem kolena dziura tez dwa 3 dziurka 1 slupek kolejny rzad zrob 2 w jedna pozniej 1 i 2 , trzeci rzad zrob 3 w jedna czwarta 2 slupki pozniiej 3 pojedyncze i kolejna podwujnie 4 rzad po jednym slupku na dziure

reklama
anisiaj ja zaraz dorzuce z 10000 euro na ten yacht to mam nadzieje ze zostane:-p jak bylam w ciazy to krew sama plynela mi z dziasel, bylam u dentysty ale powiedzial ze kamienia nie mam zdarzylam usunac przed ciaza a krwawiace dziasla to uroki ciazy....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry