• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem melduje sie z kuchni mecze sie z p które pieke ale już kończe,albo w końcu:confused2:Wczoraj nam szlag trafił kanały i zamiast telewizora mieliśmy czarną pustke bo albo mi sie zdu...pczył dekoder albo coś z anteną dzwoniłam do cyfry to kazali mi podejść do punktu z dekoderem zeby go sprawdzić czy działa:dry:tylko że ja jestem uwiązana w domu ale A wraca z pracy zaraz przyjedzie i podejdzie bo bez telewizora masakra:szok:na szczęście mój m ma czasem przebłyski inteligencji i podłączył mi telewizje naziemną:-Dnie cuda bo pare kanałów ale jest przynajmniej na czym oko zawiesić:happy2: Bietka i jak po spacerku Anaber to mogą być dresiki jak wolisz:tak: Anisiaj ty jeszcze przelewów nie dostałaś no nie:baffled::wściekła/y: jutro pieniądze będa na koncie:-D

madalena 151 czyżbym była inspiracją do Twojego pojawienia się tutaj ? :-)
suonko nie wiem czy 50 ci pomoże oby tak, a jak nie to 75 jest 100 najważniejsze zbijać to tsh by było poniżej 2 :-) x box z kinnectem to duży wydatek, m najpierw kupił x boxa, chyba 2 lata temu a rok temu na urodziny jego była zrzuta na kinnecta z rodzicami babciami itp itd. stąd mamy pakiet :-)
anaber
wiesz że ja &&&&&&&&&&& za Boryska
aga nie martw się - wiem łatwo powiedzieć, ale mam nadzieje że to kwestia kilku badań, decyzji o podjęciu leczenia i po wszystkim :) zobaczycie za kilka m-cy nie będziecie o tym pamiętać, głowa do góry!
wiolka spacerek super, bo przyjechał tata i wzięliśmy w pakiecie psa, potem Igi dospał na balkonie a ja wypiłam kawę z tatą
anisiaj moja Pani teraz Ty decydujesz o wyrzuceniu ???? a nie strażnik anaber ??? :confused::baffled: gubię się
aniołkowa - no właśnie te słodycze.... ja teraz jak mam ochotę na słodkie to szklanka coli zero, jabłko albo maślanka truskawkowa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry