• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj ja sie objadłam dzis za FlubZ a jutro jakieś c upieke i będe jeść za wasze zdrowie :tak:prosze reszte zaganiać Dzoana i macie szczeście że macie kawal cyca ja bym chciala ale Bozia nie wszystkim po równo dała:-Dpokazuj kochana to twój atut :tak: Dobranoc Martuś Magdalena-a je wszystkie normalne posilki mała czy tylko niektóre?macie już ząbki?

Julita oczywiscie sie juz obudzila i pewnie znów bedzie do północy urzedowała:baffled::dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzoana od dłuższego czasu jak ja chce isć spać to ona oczy wielkie i tak sobie na pół siedząco bujamy sie do północy co noc a jak zaśnie to po 2 godzinach budzi sie na karmienie a ja rano wstać nie moge chciałabym żeby miała już z 6 miesiecy i nie jadła w nocy albo mało w nocy jadła:sorry2: Bobo ona tak samo co wieczor usypia na moim brzuchu uśnie odłoze obok mnie albo do łóżeczka odrazu jest "AAAAA" i tzreba po nią iść:dry:szantażystka mała:-D Magda my tu ćwiczymy dziewczyną odchudzającym sie silną wole:-Dja sie nie odchudam ubrania zawsze moge kupić rozmiar większe:-) Dzoana dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry