Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zapomniałam wam opowiedzieć wczoraj oglądałam na TLC chyba program coś tam z fetyszem(nie pamietam całej nazwy)
ale chodziło o to ze kobiety tyły do masakrycznych rozmiarów bo facetów to podniecało..one miały jakieś stronki swoje internetowe na których one na skype rozmawiały ze swoimi "fanami" masowały sie po tych gigantycznych brzuchach i ob żerały a na to patrzyli jacyś idioci i sie podniecali
padaka normalnie a największa z nich ważyła ponad 200kg
jak mozna świadomie tak sie tuczyć i mówić ze ciało im sie podoba ich jak ona nie wiedziała gdzie ma pępek a gdzie jej sie cycek kończy
Magdalena to masz rarytas z nią fajnie ze taka krupeczka grzeczniutka ja przy małej raz zjadłam czekoladke to miala taka jazde z brzuchem później że myślałam że oszaleje wie ze czekolada nie jest dla nas np smazone rzeczy nieraz jem nie jakos duzo i te nie aż tak bardzo tłuste