• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Magdalena ja też poniekąd jestem na przymusowej diecie bo karmie ale na niektóre rzeczy mam obejścia z ciast pieke te bez czekolady:-pmoze jeszcze uciągne ale u nas Bobo kusi na frytki kiedys przez nią sobie język przydeptam:-DNadia śpi?całe noce przesypia?

reklama
ja mialam ciezkie popoludnie mala miala kolke nie jadla 6 godzin (normalnie je co 2) juz 3 dzien ma wieczorem kolki chyba wrocimy do naszych kropelek. W czasie kiedy uspokajalam Lilly starsza wymazala pasta do zebow pol pokoju, caly czas wyciagala cos z lodowki, chyba chciala zwrocic na siebie uwage. Teraz jestem padnieta dobrze ze Mya spi a mlodsza sie uspokoila. Dzisiaj nie biegam nie dam rady.

Jak jestem po posilku to nie rusza mnie gadanie o slodkosciach ale jak mam gloda to lepiej zeby nie bylo ciastek w poblizu;-)

Nadia to taki ewenement od urodzenia przesypia cale noce przez co nie raz mi sie oberwalo bo szkoda bylo mi ja wyciagac z lozeczka i budzic by jadla bo na spika zero jedzenia bylo, teraz tylko raz w nocy placze (nawet sie nie budzi) kolo 24 i spi do 6 jedzonko i jeszcze komaruje do 9 :-) tak ze ja nocki znia jak z bajki mam heh. A co do diety przy karmieniu ja jakoś nie stosowalam sie do niej i mloda zyje

Bobo fakt ze przyłożenie gazów w tych małych pupkach to dzieciaki mają:-D:-D zapomniałam wam opowiedzieć wczoraj oglądałam na TLC chyba program coś tam z fetyszem(nie pamietam całej nazwy):zawstydzona/y:ale chodziło o to ze kobiety tyły do masakrycznych rozmiarów bo facetów to podniecało..one miały jakieś stronki swoje internetowe na których one na skype rozmawiały ze swoimi "fanami" masowały sie po tych gigantycznych brzuchach i ob żerały a na to patrzyli jacyś idioci i sie podniecali:confused:padaka normalnie a największa z nich ważyła ponad 200kg:szok:jak mozna świadomie tak sie tuczyć i mówić ze ciało im sie podoba ich jak ona nie wiedziała gdzie ma pępek a gdzie jej sie cycek kończy:no: Magdalena to masz rarytas z nią fajnie ze taka krupeczka grzeczniutka ja przy małej raz zjadłam czekoladke to miala taka jazde z brzuchem później że myślałam że oszaleje wie ze czekolada nie jest dla nas np smazone rzeczy nieraz jem nie jakos duzo i te nie aż tak bardzo tłuste

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry