• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Hejka witam się trzecia Oli leży z tatą :sorry2:
6mamo ło matko co tak wcześnie ? ja w sumie też nie spałam bo karmiłam małego ;-) jak maluchy? już lepiej?
Anaber a co takiego jesz ? może i ja się skusze :tak:
Dzonka masz racje nie pozostaje mi nic innego jak zaakceptować moje big cycki tylko wiesz one po ciąży są obwisłe :zawstydzona/y: i leżą mi na brzuchu jak siedzę. Ty na pewno masz ładne jędrne ;-)

reklama
Kinga jak byś mieszkała biżej to bym przyazła he he ja już wstałam a reszta śpi...
Magda no to super jak Ci mała przesypia całe noce Oli się budzi sam na jedzonko co 4 g ja go nie wybudzam.
Scoti biedna Lilly a jakie kropelki jej dajesz? Maja pewnie zazdrosna. Może kładź jej na brzuszek termofor małemu czasem pomaga
Wiolka Oli też płacze pręży się ale butli nie puści :szok:

Hej Dziewczynki!
Bietka, hola, hola:-)Kuba starszy i ma pierwszeństwo :-):-)
Scoti u mnie też waga utrzymana.A na GB zmiana hasła nic nie da. Musisz wejść w aplikacje i usunąć niechciane aplikacje. Widocznie kiedyś na coś się zgodziłaś i wyraziłaś zgodę na publikację na tablicy.
6-kowa czekamy na relacje!
Marcia, za bardzo się przejmujesz. Jesteś śliczną kobietą! Co do piersi, tak jak Dzoana mówi, kup inny stanik.
Anisiaj, czekamy na wieści!!
Dzoana, chcę suwaczek dietowy. Ale z dieta.pl wywala mi co chwila z sygnatury. A tego co ty masz nie umiem obsługiwać. Rejestrowałaś się jakoś?
Miłego dzionka!!! u nas piękny śnieg:-)

witam latte_art_kawa_ziarnista_sklep_fede.jpg

dziś wpada do mnie brat na obiadek więc idę do kuchni, potem na spacer - postaram się zajrzeć jak mężczyźni będą ogladać biegi kowalczyk i skoki :-D

życzę wszystkim miłego dnia :*

Witam się i ja tak po cichutku hehe.

Marta
to też dobrze jak co 4h sie budzi
Gosiula napisalam o usuniecie a ona do mnie ze za tydzien mam jeszcze raz napisac czy napewno :szok:

A teraz lece sie ogarnac, mlada też i na poszukiwania welny dla bietki bo wczoraj juz nie bylo :wściekła/y:

reklama
Martus kupilam diete 3D chili fajne sa przepisy. Niestety nie moge przeslac tej diety bo jest chroniona. Ewentualnie moge Wam na g napisac przepisy te smaczne bo nie wszystkie takie sa :-* Nie chodze glodna jest 5 posilkow dziennie. Czasem mniej smaczne ale dieta nie moze byc slodka hehe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry