• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anaber, napisz:)
Ja dostałam też wczoraj wieczorem maila z zaleceniami z innej diety. Mogę na maila wysłać jak ktoś chce:)

Dzisiejsze hasło Kuby:
Wskakuje mi na kolana koło komputera i mówi:
-Mamo rusz myszką, o tak (rusza muszką:) ) i kup mi jakieś auta:-)

Pisze z telefonu, bo jade na depilacje bikini:-)
Marta, jak schudlam to na samym koncu mi zeszlo z piersi i tez byly obwisle. Teraz mi przybylo pare kilo i pierwsze co to poszlo w cycki:-P powiem Ci szczerze, ze duze piersi naturalne lepiej wygladaja w staniku, nie ma mocnych, grawitacja dziala i nie jestem za tym, zeby nosic je bez. Tym bardziej, ze nie jest to zdrowe. Tylko sztuczniaki zawsze stercza na bacznosc. Mowie Ci, zainwestuj w dobry stanik, z dobrego sklepu, a zmienisz zupelnie podejscie do swoich piersi. Wiem co mowie.
Justi, teraz nie moge sprawdzic tego suwaczka, ale wydaje mi sie, ze trzeba sie logowac, zeby moc zmieniac wage bez ciaglego ustawiania suwaczka od poczatku.
Anisiaj, &&&&& i dzisiaj bedzie m cz za Z lub F
Scoti, to niezla rozrywke zapewnily Ci Twoje dziewczyny:-)
Szostkowa mamo, mam nadzieje, ze zabawa byla udana
Milego dnia

Magda, bo w diecie najwazniejsza jest zmiana nawykow. Jesli nie zmienisz swoich przyzwyczajen to waga wroci. Tym bardziej, ze jak masz tak jak ja, ze momentalnie tyje przy powrocie do grzesznego jedzenia. Jeden paczek w tyg jest ok, ale juz codzienne jedzenie slodyczy konczy sie dla mnie niezbyt dobrze:-(

Gosiulku tak wysylac przepraszam,nie zauważylam :*

Wiem,ze kiedyś wysyłałaś mi nr konta. Jakby to niebyłby problem to jeszcze raz poprosze o namiary i kwote która mam przelać. tylko Gosiu zrobię to jak unie mi Borys, bo teraz mam zamieszanie :) dziękuję

Dzoana dokłądnie nawyki, juz sobie kilka razy obiecywałam i konczyło sie tak jak zawsze, mam nadzieję,że teraz dotrzymam słowa. Dieta ta co mam jest fajna jest dużo warzyw, chude mięsko,nabiał w postaci jogurtów nat. kefirów i chudy twaróg, owoc na przekąski, produkty pełnoziarniste myślę ,z ejest ok i nie chodze glodna posiłki ustaliłam sobie co 3 godz. i osttani jadam o 20. ale chodze spac po 24 w miedzy czasie jest jeszcze orbitrek około 40 min.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzona Magda ja warzywa lubię i ryby najbardziej gotowane, jednie czego nie zjem z tej diety to szpinak i zastanawiam się czym moge go zastąpić. nieststy nie przetrawię tego :no:

niestety nie można lubić wszystkiego :)

Magda a jaką diete stosowalaś przed ślubem?? ze tyle schudłaś??

Ansiiaj i jak tam ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry