• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
gosia cieszę się :-);-) a Kacperek jadł ????

dziewczynki brat zostaje do wieczora na mecz polska - białoruś piłki ręcznej, więc nie wypada mi siedzieć na kompie :-p
zostawiliśmy mu na 1 godz Igorka i byłam w sklepie kupić coś dla tych maluchów, jutro idziemy do nich
mały - wywrotka tak jak justi pisała
a dziewczynka grę-układankę od 3-6 lat :-)
nie ma drewnianych klocków ani kreatora mody:nerd::baffled:

buziaczki :*

Mnie zmogło spanie i tak jakoś zimno mi było. Później obiadek i na koniec dnia wzięło mnie na sprzątanie. Teraz najchętniej znów bym poszła lulu:-)
Marta, spokój jak to w weekend:tak:
Szóstkowa Mamo, super, że się wybawiłaś. Nieźle Ciebie obtańcowywał Twój młody;-)
Aga, wiem, że łatwo mówić, ale nie skupiaj się na odliczaniu dni do 30 to szybciej zleci.
Scoti, też marzy mi się domek z ogródkiem, ale to chyba nigdy nam się nie uda. Chyba, że na emeryturze, jeśli dożyję. M wysłał wczoraj lotka na kumulacje, może się uda;-)
Gosiu, zjadłabym sobie faworków. Nigdy tak dobrze nie smakują jak w tłusty czwartek:tak:

dzoana ja też wykończona jestem i poszłabym spać, teraz jeszcze kolacje szykuje :) kocham mojego brata ale myślałam że wpadnie na 2-3 godzinki :) a nie od 12 do 22 :-D:-D:-D

aga
dobrze że humorek choć ciutkę lepszy

Bietka, czasem jak jestem taka padnięta to zastanawiam się jak ja dam radę jak dziecko dojdzie:zawstydzona/y: skąd Wy bierzecie siłę? Pewnie Twój brat myśli, że musisz się nacieszyć jego obecnością;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry