Dziewczynki studniówka to REWELACJA!!!Odchamiłam się i wybawiłam!!!Łezka mi poleciała jak tańczyli poloneza.
Jak szłam po herbatę sobie(była na drugim końcu sali) to mój syn i jego przyjaciel tańczyli wokoło mnie i wyginali się jak koło jakiejś bogini,było mi bardzo głupio a zarazem przyjemnie bo na parkiecie nie było nikogo oprócz nas!!!
DJ dawał czadu,był super było ona tańczy dla mnie i gangnam style i repertuar muzy bardzo szeroki!!!
Ja siedziałam razem z gronem pedagogicznym i miałam okazję posłuchać jak nauczyciele obgadują i uczni i innych nauczycieli,hihi tylko nasz wychowawca nie gadał za dużo.
I teraz złamię zakaz mówienia i pisania o kaloriach bo opis inaczej byłby nieczytelny,ale w zamian będę hojna i parę $ przeleję na konto komu trzeba!!!

Były trzy ciepłe posiłki rozłożone w czasie czyli danie obiadowe(ziemniaki,frytki ,3 rodzaje surówek i mięski z serem zołtym)potem po 2 godz była zapiekanka i po kolejnych 2 godzinach były naleśniki z warzywami ,krokiety i barszczyk czerwony.Były też sałatka,wędliny chleb,napoje,kawa i herbata cukier i cytryny bez ograniczeń.
Chcieli,żebym przemawiała zaraz po dyrekcji i prezesie szkoły,bo jako przewodnicząca rady rodziców i takie tam,ale nie mówiłam bo mowy nie miałam przygotowanej.Były klasowe zdjęcia,hihi mnie też do tego zaprosili i kamera była,sala piękna duża-było SUPER!!!
Anaberku,Aguś za wasze dzieciaczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Magda witaj i czuj się u nas dobrze!!!
Bobo będzie dobrze!!!
Martuś ja to mam cyce jak donice,jak chcę kupić stanik to idę do sportowego i proszę o dwa namioty i trochę linki.
Kinguś ja cię kiedyś nawiedzę w tej Belgii.
Anisiaj wierzę w twoją pomysłowość!!!No i znowu przyjęłam miliony kalorii za F lub Z na tej studniówce.
Jak będą zdjęcia to coś wstawię.
Karol ze zdrowiem nieco lepiej,Franek bardziej kaszle.