• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wstepnie jestem umowiona z szefowa ze wracam do pracy od 11 marca. Nie moge siedziec i czekac az zajde w ciaze...Teraz 30 stycznia mam wizyte u gina i zobaczymy co on powie, wiem ze u mnie to jest gdzies blokada psychiczna ale ja nie jestem w stanie o tym nie myslec. Wszyscy mowia wyluzuj a bedzie dobrze, ale to tak nie dziala, nie jestem maszyna ktora wylaczy guzik i przestaje myslec....

reklama
Scoti, w mojej diecie ziemniaki to od święta, bo mają wysoki indeks glikemiczny:-(
Magda, ale tam jest mowa, że ryż może być zagrożeniem przy wysokim spożyciu. Ja za brązowym nie przepadam, ale jadam od czasu do czasu ryż basmati.
Anisiaj, ja bym została na miejscu dopóki sprawa bóli się nie rozwiąże. Możesz powiedzieć swojemu M, że planujesz taki wyjazd, ale wolałabyś go przełożyć na później:tak:
Aniołkowa, wiem co czujesz. Mogłabym Ci polecić mierzenie tempki, bo to też jest wyznacznik czy z cyklem jest ok, ale wiem, że to też jest nakręcające i uzależniające:-( Mi lekarz powiedział, żebym już nie mierzyła, bo wygląda na to, że mam owulkę i cykl jest ok. Tylko ta drożnośc mi została tak dla świętego spokoju.Może akurat będzie lepiej jak sobie wrócisz do pracy? Zawsze to jakieś zajęcie, które odciągnie Twoje myślenie od staranek?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aniolkowa, ja wierze, ze gin cos doradzi. Moze m potrzebuje wsparcia swojego wojska?

Dzoanka, mysle, ze zostaniemy. Odloze kase na konto i skoczymy gdzies juz we trojke, ups czworke z Nucia.

Dziewczynki ja sie zdrzemne, do wtorku mam mame, wiec mnie nie wyrzucajcie.

Dziekuje Wam za poranne kciuki :)

Dzień dobry:)

witam się i uciekam po moją gwiazdę trzeba ja z balu odebrać:))

Anisiaj cieszę się że wszystko ok:))

Bietka spacer mi dobrze zrobił:))

Dzoanko Marta ja się dołączam do was odnośnie dużych piersi, też nie mogłam się z tym długo pogodzić ale m pomógł wiadomo po trójce dzieci wyglądają dobrze tylko w staniku

Miłego dnia kochane:))

Anaber buziaczki dla Boryska z okazji pół roczku

Bobo a dla Julki z okazji wczorajszego miesiąca

Dziewczynki studniówka to REWELACJA!!!Odchamiłam się i wybawiłam!!!Łezka mi poleciała jak tańczyli poloneza.
Jak szłam po herbatę sobie(była na drugim końcu sali) to mój syn i jego przyjaciel tańczyli wokoło mnie i wyginali się jak koło jakiejś bogini,było mi bardzo głupio a zarazem przyjemnie bo na parkiecie nie było nikogo oprócz nas!!!
DJ dawał czadu,był super było ona tańczy dla mnie i gangnam style i repertuar muzy bardzo szeroki!!!
Ja siedziałam razem z gronem pedagogicznym i miałam okazję posłuchać jak nauczyciele obgadują i uczni i innych nauczycieli,hihi tylko nasz wychowawca nie gadał za dużo.
I teraz złamię zakaz mówienia i pisania o kaloriach bo opis inaczej byłby nieczytelny,ale w zamian będę hojna i parę $ przeleję na konto komu trzeba!!!:biggrin2::tak:
Były trzy ciepłe posiłki rozłożone w czasie czyli danie obiadowe(ziemniaki,frytki ,3 rodzaje surówek i mięski z serem zołtym)potem po 2 godz była zapiekanka i po kolejnych 2 godzinach były naleśniki z warzywami ,krokiety i barszczyk czerwony.Były też sałatka,wędliny chleb,napoje,kawa i herbata cukier i cytryny bez ograniczeń.
Chcieli,żebym przemawiała zaraz po dyrekcji i prezesie szkoły,bo jako przewodnicząca rady rodziców i takie tam,ale nie mówiłam bo mowy nie miałam przygotowanej.Były klasowe zdjęcia,hihi mnie też do tego zaprosili i kamera była,sala piękna duża-było SUPER!!!

Anaberku,Aguś za wasze dzieciaczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Magda witaj i czuj się u nas dobrze!!!
Bobo będzie dobrze!!!
Martuś ja to mam cyce jak donice,jak chcę kupić stanik to idę do sportowego i proszę o dwa namioty i trochę linki.
Kinguś ja cię kiedyś nawiedzę w tej Belgii.
Anisiaj wierzę w twoją pomysłowość!!!No i znowu przyjęłam miliony kalorii za F lub Z na tej studniówce.
Jak będą zdjęcia to coś wstawię.

Karol ze zdrowiem nieco lepiej,Franek bardziej kaszle.

jestem byłam w auchan na zakupach a tu cisza jak w weekend :szok:
6mamo czyli wszystko sie udało super! nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło a podstawa to dobra muzyka i jedzonko no i towarzystwo ;-) już sobie wyobrazam jak szalejecie na parkiecie przy ona tanczy dla mnie :-D
Dzonka wiesz ze ja za Ciebie trzymam &&&&&&&&&& od początku i wierze że sie uda :tak:
Kniga może jak wrócisz do pracy i wkręcisz sie w ten rytm to tak trochę też uda sie nie myślec i a nóż będzie fasolinka

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ja zabralam sie za porzadki, z Mayi pokoju mam juz dwa wory smieci, popsutych zabawek, zniszczonych ubran itd.
M pojechal ogladac dom, calkiem zapomnial ze sie umowil na 13 i za piec mowi mi ze mam ubrac siebie i dziewczynki i jechac, ja w dresach, spocona cala bo sprzatam dziewczynki tez nie ubrane, musial pojechac sam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry