• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam i ja już po kawce.
Dzisiaj odpoczywam, strona w miarę skończona:) a po południu wpada znajoma na ploty:)
Marta, spokojnie. Pewnie potówki. U nas w szpitalu po porodzie dzieci całe tym smarowały połozne po każdej kąpieli. Używali tego jak balsamu. I ja w karcie miałam takie zalecenie.
Ja dużo bardziej wolę Linomag niż Sudokrem. Na buźkę linomag też się nadaje.
Miłego dzionka!

Witam się i ja,

ciągle mnie mało, bo jest u nas mama, miała jechać we wtorek,ale jednak dzisiaj się zwija. Na środę umówiłam się na usg nerki, będę prosić o kciuki. Wieczorami kiepsko się czuję, bo boli mnie żołądek, aż tak pod żebra (chociaż wiem, że nie jest tak wysoko, ale wiem, że to związane z układem pokarmowym - miałyście coś takiego? co to może być?)

buziaczki dla każdej z Was, miłej niedzieli!

witam :)

martuś nie martw się, kąp go na razie w samej wodzie bo pewnie jego skóra ma dość kosmetyków na razie...
a buzię, krem nawilżający. zejdzie mu... ale pewnie to potrwa, każdej mogło się zdarzyć, jesteśmy zmęczona i czasem łapiesz co masz pod ręką :(
mój zrobił kupę w nocy, nie obudziłam się i ma odparzoną pupę, przez 6,5 mca miał piękną pupkę a teraz :-( masakra :-(

anaber, anisiaj
czekamy na Was
anisiaj ja mało jadłam do 25-30 tyg więc jakoś nie pamiętam bóli żołądka:sorry2:
gosia jadę na faworki
aga jak tam nastrój, :) też lubię mieć wysprzątane :-)
magda a Ty też jakoś spadek nastroju miałaś wczoraj ????
dziewczyny jak Igor ma odparzoną pupę to ile mu to zaczerwienienie będzie schodziło ??? oczywiście zmieniam często pieluszkę, wietrzę pupę i smaruję sudocremem -????????????

Dziendobry

Bietka moja tez zrobila nad ranem kupe ale spala dalej, ja nie slyszalam bo spie ze stoperami w uszach ale M mnie obudzil, mogl sam przebrac:-p

Marta nie zamartwiaj sie skorka niedlugo wroci do normy, u nas polozne mowily ze mozna smarowac buzke sudocremem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry