• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

kurcze ma przy "przedziałku" takie brzydkie zaczerwienienie:-(:baffled:

scoti ja jem na śniadanie owsiankę na mleku, 200 ml mleka 4 łyżki owsianki i daję łyżeczkę cukru, powinnam jeść na wodzie i bez cukru prawda ???????
magda najważniejsze że dobrze się skończyło

misie pysie ja chyba pójdę na spacerek , potem obiadek i jedziemy do znajomych :)
wpadnę po kąpaniu :*

reklama
Anisiaj a jestes pewna ze to zoladek ? Ja w ciazy mialam tez takie bole wieczorem i okazalo sie ze mi woreczek zolciowy szwankuje i jakies kamienie mialam w woreczku, gin mi mowil ze w ciazy wlasnie moga sie pojawic problemy z woreczkiem zolciowym wiec moze odrazu niech ci sprawdzi na usg czy te bole to nie to

Bietko no na szczescie heh dzis robie butki i jutro wysylam do ciebie

Ostatnia edycja:
Magda, no wlasnie wyslal mnie na usg nerki, zeby wiedziec czy to nie od nerki (mam jedna). No i sie zastanawiam czy nie zmienic zapisu na usg jamy brzusznej i ukladu moczowego, bo wtedy oprocz nerki bedzie wiecej, a roznica 10zl raptem. Usg u gina za 3tyg dopiero. To nie jest silny bol, ale zaczyna sie od wzdecia, bulgotek w jelitach, a wieczorem wysoko, na srodku takie klucie. Po nocy juz nie boli.

Powiedzcie mi kochane, usg ukl moczowego obejmie porzadnie nerke? No i przy okazji jest usg jamy brzusznej, wiec nie wiem czy to dobrze

Chyba zmienie na usg jamy, bo jak nic w nerce nie wyjdzie, to mi sie nie wyjasni. Nie wiem czy dobrze mysle, ale rozumiem,ze jama=watroba, woreczek, dwunastnica, jelita, a ukl.moczowy to pecherz, drogi i nerki, wiec nerka i tak sie zalapie.

Przy pomocy badania USG jamy brzusznej oceniamy głównie następujące narządy i struktury: wątrobę, pęcherzyk żółciowy, drogi żółciowe, trzustkę, śledzionę, nerki, pęcherz moczowy (jeśli jest wypełniony), narząd rodny u kobiet i gruczoł krokowy u mężczyzn, duże naczynia jamy brzusznej - aortę i żyłę główną dolną.

reklama
Cześć dziewuszki!!

Ale dzisiaj się poleniliśmy z m. Niedawno wstaliśmy a teraz pijemy kawkę ;-)

Anisiaj ja już dzisiaj zaciskam kciuki za usg nerki &&&&&&

Bietka ja robię owsiankę tak: mleko, 2 łyżki owsianki, 1 łyzka siemienia lnianego mielonego, garść suszonej żurawiny i garść błonnika i jest smaczna a co najważniejsze bardzo sycąca ;-)

Magda witaj, bo jeszcze nie miałam okazji ;-) Ładnie zasuwasz z tym szydełkiem ;-) Powiedz mi jakim szydełkiem robisz czapy?

Gosiu mnie też się spodziewaj dzisiaj ;-)

Życzę Wszystkim miłej niedzieli!! ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry