• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj, trzymam kciuki za dobre wyniki!!!
Marta, spokojnie. Zniknie. Nie ostatni raz:)
Bietka, u nas sudokrem nie działał. Linomag za to wygajał wszystko i bardzo szybko. Odparzenia po linomagu znikały po około max 2 dniach.
Gosiu nie kuś:)

Ostatnia edycja:
reklama
Magda, no właśnie dlatego nie rozumiem dlaczego w mojej przychodni jako osobne badania są takie usługi:

USG jamy brzusznej 130

USG jamy brzusznej i układu moczowego 140

USG nerek 130

na mój gust oznacza to, że na pierwszym nie robią nerek, na drugim robią brzuch i nerki, a na trzecim tylko nerki. Jak na złość na stronie mają info, że mają popsutą linię i jest tylko kontakt mailowy, a na maile nie odpisują.

No nic, chyba zmienię na jamę brzuszną i ukł. moczowy, nie chcę z takim pierdem dzwonić do gina

reklama
jestem:)

postawiłam na obiadek:))

młodzież do kościoła poszła a Kubuś w leżaczku:))

Anisiaj ja miała takie bule w drugiej ciąży i to był woreczek, w ciąży bolało ale nie jakoś bardzo, zaczęło się dopiero po porodzie, bardzo silne ataki i nie całe pół roku od porodu miałam zabieg usunięcia woreczka

u nas jak robią usg jamy brzusznej to wszystko łącznie z nerkami, kilka dni temu Kubuś miał usg jamy brzusznej i wszystko sprawdzał łącznie z nerkami, zresztą pisałam wam, że źle to usg wyszło:(

Gosia ja uwielbiam oponki w tłusty czwartek:))

Marta dokładnie zejdzie mu, tak jak piszą dziewczyny:)

Bietka samopoczucie w miarę, staram się nie myśleć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry